Volledig volgeboekte AFAS in Concert voor Leusdenaren groot succes

600 Leusdenaren genieten van musicalhits

Op 18 juni ontving AFAS Software voor de tweede keer ruim 600 Leusdenaren in Flint voor AFAS in Concert. Bezoekers konden kosteloos in de AFASzaal genieten van een groots musicalspektakel met musicalsterren als Vajèn van den Bosch, Tommie Christiaan, Tony Neef, Carolina Dijkhuizen en Stanley Burleson. Het was alweer de tiende keer dat AFAS een avond vol entertainment organiseerde voor de inwoners van Leusden. Bas van der Veldt: “De Leusdenaren hebben onze aanwezigheid aardig gevoeld door de trillingen van het heien de afgelopen tijd. Wij doen graag iets terug als dank voor hun geduld.”

Tijdens de avond passeerden muzikale hoogtepunten uit zowel oude als recente musicals van Stage Entertainment. Vijf bekende musicalartiesten zongen hun favoriete nummers uit musicals als The Lion King, MAMMA MIA!, Miss Saigon, Aïda en Sonnevelt. Het geheel werd begeleid door een dansensemble van studenten van dansacademie Lucia Marthas en live muzikale begeleiding. Na een korte inventarisatie door Bas van der Veldt voorafgaand aan het concert bleek de jongste gast 10 jaar en de oudste gast 86 jaar. Bas, zelf groot musicalfan: “Wat Tony Neef voor het oudere publiek is, is Tommie Christiaan voor het jonge publiek. Juist door deze formatie op het podium wordt de avond uniek. We zijn blij dat we Leusden zo’n spetterend concert hebben kunnen aanbieden.”

Kaarten wederom binnen één middag vergeven

Via het LED-scherm op de voorkant van het kantoorpand maakte AFAS begin mei voor het eerst bekend dat er weer een AFAS in Concert-avond aan kwam. Toen dit bericht ook de Leusder Krant bereikte stroomden de inschrijvingen binnen. “Binnen één middag was de zaal volgeboekt. We kunnen wel stellen dat de Leusder Krant goed gelezen wordt“, aldus Bas lachend.

Op termijn in eigen theater

Het was de tweede keer dat het AFAS Circustheater, Stage Entertainment en Flint -alle drie sponsorschappen van AFAS- samenwerkten om een onvergetelijke avond te organiseren. Bas van der Veldt: “Wat ons betreft, houden we de traditie voorlopig in stand. Op den duur natuurlijk weer in ons eigen theater!” AFAS kijkt samen met Leusden uit naar de volgende editie.

Publicatiedatum: 19 juni 2018 17:37