VGS werkt met de software van AFAS aan hun strategie

“Door te automatiseren houden wij de focus op onze missie: scholen tot bloei brengen.”

Leusden, 1 november 2022 – de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs, VGS, gevestigd in Ridderkerk, heeft na een intensieve selectie gekozen voor de ERP-software van AFAS. Na enkele rustige jaren in de wereld van de onderwijsadministratiekantoren maakt VGS hiermee als eerste dienstverlener de keuze om over te stappen naar een nieuw ERP-systeem. Het ondersteunt het kantoor in het realiseren van haar strategie om klanten en hun bedrijfsvoering centraal te stellen.

Automatisering voor kwalitatiever onderwijs

Pieter Moens, College van Bestuur van VGS: “Als VGS staan wij voor hoogwaardige kwaliteit. We kennen AFAS al een langere tijd als partner voor onze dienstverlening op het financiële gebied. Daar hebben wij goede ervaringen mee. We geloven allebei dat we de bij ons aangesloten scholen ook op het terrein van personeels- en salarisadministratie (PSA) kwaliteit kunnen bieden. Het traject dat in de achterliggende tijd is doorlopen met AFAS geeft dat vertrouwen. Door ook voor PSA met AFAS te gaan werken, kunnen onze klanten hun administratie in één pakket doen. Hierdoor kunnen wij nog meer inspelen op de vragen die klanten ons stellen.”
Gerben Eversdijk, commercieel manager bij AFAS Software: “VGS heeft een duidelijke strategie voor ogen met de inzet van onze software. Meer kwaliteit, meer ontzorging en meer inzicht in de bedrijfsvoering voor haar opdrachtgevers. Ik ben er trots op dat VGS heeft gekozen om dit met AFAS te gaan doen.”

Werken aan de strategie

Jan-Willem Kranendonk, manager Organisatie en Dienstverlening: “Met AFAS kunnen we werken aan onze strategie: zoveel mogelijk automatiseren zodat onze collega’s voldoende tijd hebben om aandacht en advies te geven aan onze klanten. AFAS helpt ons om daarin te groeien. Daarnaast is het voor onze eindgebruikers een eenvoudig en stabiel pakket. Daar hebben wij ook nadrukkelijk naar gekeken in het keuzetraject. Ik heb er dan ook echt vertrouwen in dat onze klanten heel gelukkig worden van deze keuze.”

Over VGS

De VGS is belangenbehartiger, partner en adviseur voor het christelijk-reformatorisch onderwijs. Dagelijks behartigen zij de belangen voor 67.823 leerlingen op christelijke-reformatorische scholen. Zij adviseren en verzorgen de administratie voor 175 scholen, 14 peuterspeelzalen en 13 overige klanten.

Publicatie datum: 1 november 2022 11:01