Ruim 3500 gasten maken kennis met Profit 7 tijdens de AFAS Open 2018

Eind mei organiseerde AFAS weer haar jaarlijkse klantdagen; de AFAS Open. Tijdens deze 5 dagen, waarvan 3 in Leusden en 2 in Amsterdam, hebben ruim 3500 klanten kennis gemaakt met Profit 7.

Vorig jaar werd er ook al gedeeltelijk gekozen voor een andere locatie dan het eigen Da Vinci Theater. "Het is de oplossing voor een luxeprobleem. Op een gegeven moment organiseerden we 5 keer dezelfde sessie voor HRM, alleen om iedereen de kans te geven erbij te zijn", aldus Bas van der Veldt, CEO. "En wat is nou mooier dan je klanten uit te nodigen op een eigen sponsorlocatie, zoals AFAS Live?” Bijkomend voordeel van een grotere locatie is dat er geen beperking meer is in het aantal deelnemers per klant en dat ook niet-klanten van harte welkom zijn.

Tijdens de klantdagen dagen werden alle deelnemers bijgepraat over alle nieuwe functionaliteit in de nieuwste versie van de software, Profit 7. Het is voor ons dé manier om te laten zien wat er gedaan is met alle inspraak die klanten gedurende het jaar hebben op de ontwikkeling van de software. De presentaties bevatten alle verbeteringen, uitbreidingen en aanpassingen in de software. Van algemene ontwikkelingen zoals de weergaven in InSite & OutSite en AFAS Pocket, tot het spiksplinternieuwe lerarenregister en de bestel- en leverkalender. Het inhoudelijke programma werd vermakelijk onderbroken door cabaretiers Rayen Panday (Leusden) en Martijn Koning (Amsterdam). Daarnaast was er volop mogelijkheid om andere klanten te ontmoeten, onze medewerkers te spreken of kennis te maken met onze partners. Kortom, het was weer een geslaagde editie van de AFAS Open!

Alle presentaties zijn terug te vinden op de terugblikpagina. En wil je een algemene indruk van de dag of gewoon nog even nagenieten? Bekijk dan onderstaande aftermovie:Publicatiedatum: 7 juni 2018 16:27