Leusdenaren massaal naar het AFAS Theater

Inwoners van Leusden werden begin deze maand uitgenodigd om de musical Jesus Christ Superstar bij te wonen in het Da Vinci Theater van AFAS. Aan deze uitnodiging is massaal gehoor gegeven, want zowel op 20 als 21 april waren de voorstellingen compleet volgeboekt. Op de tweede avond werden zelfs de balkondeuren van het Da Vinci Theater geopend om alle bezoekers te kunnen herbergen. Beide avonden, uitsluitend bedoeld voor Leusdenaren, waren een groot succes met ruim 500 bezoekers.

Kwaliteit Het optreden van Musicalgroep de Amerberg was indrukwekkend. Met professioneel toneelspel en prachtig gezongen liederen wisten zij het publiek te raken. Een bezoeker van de musical beschreef de uitvoering van de Amerberg als zeer bijzonder en van hoge kwaliteit. Met een avondvullende voorstelling en een afsluitende borrel keerden de bezoekers aan het einde van de avond voldaan huiswaarts. Het succes van de avond werd bevestigd door de positieve reacties die AFAS naar aanleiding van de voorstelling heeft ontvangen.

Betrokken AFAS toont zich betrokken met de inwoners van Leusden door ieder jaar één of meer evenementen te organiseren. Soms is dat een rondleiding of cabaretvoorstelling, in dit geval was het een heuse musical. Zolang Leusdenaren naar AFAS komen, zolang komt AFAS met evenementen naar Leusden. Op naar de volgende!

   

   

 

Publicatiedatum: 26 april 2011 00:00