Kesseler & Reuvekamp laten hun tanden zien!

Half acht 's morgens op weg naar Leusden voor een 'klusjes dag' voor verschillende klanten. Ben heerlijk aan het werk als ik ineens Hendrik Emmens spreek. Er is een klant die graag wat ondersteuning wenst en een vragenlijst heeft omtrent Profit CRM en Logistiek. De afspraak is direct gemaakt, ik haal mijn broodje op en spring in de auto om op weg naar Almelo te gaan.

Onderweg schitterend weer en de rust op de wegen richting het oosten van het land valt me op. Na een leuke rit zie ik het mooie pand van Kesseler & Reuvekamp tandtechnisch laboratorium aan de rand van Almelo. Kesseler & Reuvekamp zijn toonaangevend op het gebied van tandtechniek. We staan er niet dagelijks bij stil, maar er zijn natuurlijk genoeg mensen met gebitsproblemen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het functioneel & cosmetisch oplossen van de tand-, kies- en kaak problemen. Er wordt rechtstreeks geleverd aan tandartsen en laboratoria met een unieke eigen bodedienst wat zorgt voor korte communicatielijnen.

Bij binnenkomst direct een warm welkom door Gerard & Ingrid die al jaren enthousiast AFAS Profit-gebruikers zijn. Allebei door de wol geverfd en ze weten prima de mogelijkheden van AFAS Profit te benutten. Er is immers niet voor niets een PPI gescoord van 8,7! Toch staat er een lijstje open met dringende vraagstukken. Na een halve dag goed gewerkt te hebben, eindigen we met een blikje cola en een gezellig gesprek.

Uiteindelijk rij ik met een fijn gevoel huiswaarts. Een echte win-windag. Veel werk verzet, gelachen en een tevreden klant. Wat is het toch een heerlijk vak!

Robbert de Ruijter

Consultant

Kesseler & Reuvekamp BV

Publicatiedatum: 6 april 2010 00:00