Immolab en AFAS Profit; dat smaakt naar meer

Vandaag is het eindelijk zo ver. Ik word wakker, wrijf in mijn ogen. Naast mij een fles Prosecco. Is het een droom? Nee, ik mag met mijn opleverpakket op weg naar Immolab, want ze gaan live met AFAS Profit.

Na een aantal maanden samen keihard gewerkt te hebben, kunnen we vandaag de punten op de spreekwoordelijke i zetten en is het daarna tijd voor een feestje. En niet zonder reden. Cindy Dalebout en Saskia Verbeek hebben zich de afgelopen maanden vastgebeten in de implementatie en hun kennis van AFAS Profit is enorm gegroeid tot het niveau, dat ze in staat zijn om vrijwel alle processen zelf in te richten. Eens te meer blijkt hoe belangrijk het is om cursussen te volgen en zelf het product in te duiken. Het betaalt zich echt uit!

Paul Blahowetz, Directeur Immolab, over automatiseren en de keuze voor AFAS ERP Software:

"Als we in de toekomst willen doorgroeien en onze opdrachtgevers de hoge kwaliteit willen blijven bieden die zij van ons verwachten, moeten we automatiseren! riepen we in 2009.

Om dit te bewerkstelligen zijn wij door onze accountant gewezen op het bedrijf AFAS ERP Software. Na enkele kennismakingsgesprekken bleken zij inderdaad de dynamische partner te zijn die ons hierin kon voorzien.

Op 1 september 2010 zijn we gestart met de implementatie van het systeem. AFAS is niet alleen software leverancier maar bedenkt ook maatoplossingen en denkt mee over de bedrijfsprocessen.

Na uitvoerig testen en verfijnen door mijn collega's Cindy Dalebout en Saskia Verbeek, en Dennis Hofman van AFAS kunnen we 31 maart 2011 volledig 'live' over op ons nieuwe systeem.

Wij danken AFAS ERP Software voor hun support en goede ideeën."

Op de foto de dragende krachten achter de implementatie van AFAS Profit bij Immolab: Cindy Dalebout (l) en Saskia Verbeek (r)

Ik weet niet of het aan de heerlijke Prosecco ligt of aan het feit dat we live kunnen gaan, maar het smaakt naar meer. Proost!

Dennis Hofman

Consultant

Immolab B.V.

Publicatiedatum: 1 april 2011 00:00