Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis kiest voor AFAS Profit

Het Nederlands Kankerinstituut, Antoni Van Leeuwenhoek (NKI-AVL) zit in een grootschalig uitbreidingstraject waardoor steeds meer medewerkers door P&O beheerd moeten worden. Een goed HRM systeem moet hierbij ondersteunen en heel belangrijk; het systeem moet mee kunnen groeien met de organisatie. Daarom is de keuze op AFAS gevallen.

Selectietraject In 2010 heeft het NKI-AVL een selectieprocedure gestart om een nieuw E-HRM systeem te selecteren voor 2200 medewerkers. Een softwaresysteem dat de HR-processen optimaal ondersteunt in een geïntegreerde omgeving en waarbij op elk moment van de dag de juiste real time management informatie wordt getoond via dashboards. Omdat het HR systeem de bron is waarin alle gegevens van de medewerkers worden bijgehouden, moeten er bovendien koppelingen worden gelegd met andere applicaties binnen de organisatie. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een koppeling tussen HRM en de dienstroosterplanning.

Profit Na een zeer gedegen selectietraject heeft het NKI-AVL gekozen voor AFAS Profit. De volledige integratie van de software, de flexibiliteit van het systeem en de vele mogelijkheden van ESS/MSS zijn doorslaggevend geweest. Daarnaast scoorde AFAS hoog op het gebied van managementinformatie en heeft het bewezen continu mee te groeien met haar klanten door goed te luisteren en actief te anticiperen.

NKI – AVL Het NKI-AVL bestaat uit een centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker (het Nederlands Kanker Instituut (NKI)) en een oncologisch ziekenhuis (het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL)). Het NKI-AVL stelt zich primair ten doel kanker te bestrijden door middel van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Centraal hierbij staat het vinden en verbeteren van methoden op de gebieden van diagnostiek en behandeling, die de patiënt zo min mogelijk belasten. Bij het toegepaste, klinische onderzoek werken het onderzoeksinstituut en de kliniek intensief samen. Het NKI-AVL werkt samen met diverse ziekenhuizen en onderzoeksinstituten in binnen- en buitenland en speelt een voortrekkersrol bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de kankerbestrijding.

Meer informatie over NKI-AVL vindt u hier. Alles over Profit voor de Zorg vindt u op www.afas.nl/zorg.

Publicatie datum: 18 mei 2011 00:00