Gratis kennismaken met Online Boekhouden


AFAS presenteerde gisteravond voor de eerste keer de gratis kennismaking met online boekhouden. 16 ondernemers waren van de partij om te ervaren hoe eenvoudig online boekhouden is. AFAS docent Maarten Pluim liet in vogelvlucht de verschillende onderdelen van de software zien, waarna de deelnemers zelf ook aan de slag konden. 

Mening AFAS CEO Bas van der Veldt: "We wilden de kennismaking met Small Business zo laagdrempelig mogelijk maken. Door het gratis aan te bieden kunnen onze toekomstige klanten de software eerst proberen voordat ze het aanschaffen. Wat opviel tijdens de eerste kennismaking was de diversiteit van het gezelschap. Want een fysiotherapeut, journaliste en counselor vind je normaal gesproken niet snel in één ruimte. De deelnemers waren erg enthousiast, het zou mij dan ook niet verbazen als dit een maandelijks evenement wordt."

Over Profit Small Business is het complete online boekhoudpakket voor de startende ondernemer. Over systeembeheer, back-ups, updates en investeren in hardware hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken; dat regelt AFAS. De accountant kan op afstand inloggen, waardoor controles sneller en eenvoudiger kunnen plaatsvinden. Meer informatie vind je op kleinzakelijk.afas.nl.

 

Meer dan 5 medewerkers? Kijk dan eens naar de geïntegreerde boekhoudsoftware van AFAS.

Publicatiedatum: 21 juni 2011 00:00