Goud voor Trancon bij de AFAS Awards 2012

AFAS Partner Trancon kwam voor goud bij de AFAS Awards 2012. In de categorie Partner zorgde Trancon zelf voor de meeste tweets en daarmee ook de meeste stemmen voor deze lustrumeditie van de AFAS Awards.

Jurgen Tegel, algemeen directeur van Trancon, (achterste rij, rechts op de foto) mocht de gouden AFAS Award 2012 later die avond uit handen van AFAS CEO Bas van der Veldt in ontvangst nemen.

Mooi om te zien dat een partner hier zo veel tijd aan heeft besteed en tevens in perfect op elkaar afgestemde galakleding verscheen in Leusden.  Die aandacht besteedt Trancon ook aan de real-time en naadloze koppeling tussen AFAS Profit en de Trancon producten BOXwise en CARDwise. Zo kunnen we samen nog meer klanten helpen met de gecertificeerde partneroplossing.

Een prijs waar Jules Plevier(eerste rij, links op de foto) natuurlijk zeer trots op is. Als projectleider bij een aantal gemeenschappelijke projecten en tevens voor de implementatie van AFAS Profit bij Trancon zelf, is dit ook een mooi moment dat gevierd moet worden.

Lees hier meer over de software van AFAS.

Jules Plevier, Partner Manager
Hendrik Emmens, Projectleider

Publicatiedatum: 11 juni 2012 12:10