Forward Thinking Leadership overtreft alle verwachtingen

"Hoe gaan we dit ooit overtreffen?"

De mensen kwamen voor de grote naam Obama, maar gaan met enorm veel inspiratie en praktische tips naar huis. Dat is de algehele tendens die heerst onder de bezoekers tijdens de borrel na afloop van het seminar. "Zonder Obama was het ook een topdag geweest", zegt een van de bezoekers.

Wat ooit begon als een grote droom, Obama naar Nederland halen, werd deze zomer werkelijkheid toen in samenwerking met DenkProducties het contract met Obama werd getekend. Er werd één vaste datum gegeven waarop Obama zou kunnen komen, dan moest het seminar plaatsvinden. Dus begon de enorme uitdaging om op relatief korte termijn zo'n groots evenement neer te zetten. Nu, daags, na Forward Thinking Leadership kunnen we wel concluderen dat dat is gelukt. Sterker nog, de geluiden van de bezoekers zijn unaniem: dit is waarschijnlijk het beste seminar dat ze ooit hebben bezocht. 

Top line-up 

Naast 'hoofdact' Obama stonden er topsprekers op het podium als Marshall Goldsmith (beste leiderschapscoach ter wereld), Daniel Shapiro (Harvard professor) en Nederlandse topondernemers als Gillian Tans van Booking.com, Alexander Klöpping van Blendle, Ali Niknam van Bunq, Joris Beckers van Picnic en natuurlijk AFAS eigen Bas van der Veldt. Tussen de sprekers door waren er spetterende optredens van ISH Dance Collective en het ZO! Gosper Choir onder leiding van Berget Lewis. 

Dit alles zorgde ervoor dat bezoekers al voordat Obama opkwam ruimschoots voorzien waren van bruikbare tips, nieuwe inzichten en flink wat energie om het geleerde in praktijk te brengen. 

Mister President

Toch veranderde de sfeer in de zaal merkbaar toen het moment dat Obama zou spreken dichterbij kwam. Dit was het moment waar iedereen voor gekomen was. 70 minuten lang deelde hij zijn wijsheden over werk vs. privé, zijn carrière als president en natuurlijk zijn lessen over goed leiderschap. De zaal kreeg precies waar ze voor kwam: inspirerende maar praktische tips van een groot leider.

Klik op de foto's hieronder of bekijk de aftermovie voor een impressie van de dag: 


Publicatie datum: 1 oktober 2018 17:39