Finalisten Beter Ondernemen Awards 2018 bekend

Deze week zijn de finalisten voor de Beter Ondernemen Awards 2018 bekend gemaakt. Uit alle klanten heeft de jury per categorie drie organisaties geselecteerd. De in totaal 12 genomineerden maken kans om tijdens het Beter Ondernemen Awards-gala op woensdag 26 september een felbegeerde award in de wacht te slepen.

De Beter Ondernemen Awards worden dit jaar voor de 11e keer uitgereikt. Deze editie heeft de jury gekozen voor een andere opzet. Waar voorheen het gebruik van de software centraal stond, staat dit jaar het onderscheidend vermogen centraal. Welke klanten blinken uit in een bepaalde categorie door optimaal te werken met de software van AFAS? Dit jaar wordt er onderscheid gemaakt in de volgende categorieën: Innovatie, Spraakmakend, Lef en Duurzaam.

Genomineerden per categorie

Innovatie

Spraakmakend

Lef

Duurzaam

Technotape International

Dirkzwager Advocaten en Notarissen

NCCW

!GO voor mensenwerk

Kolibrie HRM voor Horeca

Van Hattum en Blankevoort

Renova

Blosse Onderwijs

Dijkhof Bouw

Coolblue

RSZK ZorgProfessionals

WEA Zuid-West


Wie gaan er met de gouden award naar huis?

Momenteel vinden de opnamen plaats van de Beter Ondernemen Award-video's. Daarin stellen de organisaties zich voor en leggen ze uit waarom juist zij de felbegeerde Beter Ondernemen Award moeten winnen. Op basis van een juryrapport worden de winnaars per categorie bekend gemaakt. Vanaf augustus staan alle video’s op www.afas.nl/beterondernemenawards en kun je de succesverhalen van deze klanten bekijken.

Over de Beter Ondernemen Awards

Voor ons is software geen doel op zich, maar een middel om organisaties beter te laten ondernemen. Veel van onze klanten verrassen ons en maken indruk met de manier waarop ze onze software daarvoor inzetten. Die bedrijven zetten we elk jaar in het zonnetje tijdens de Beter Ondernemen Awards. Groot of klein, al jaren klant of nog maar net, als jouw bedrijf een inspiratiebron is voor anderen, dan maak je kans.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de Beter Ondernemen Awards op www.afas.nl/beterondernemenawards.

Publicatiedatum: 12 juli 2018 08:06