De Ondernemersshow laat ruim 2000 gasten vol inspiratie de zomer ingaan

Combinatie van humor, inspiratie en ervaring belangrijkste ingrediënten voor De Ondernemersshow in AFAS Live

Hoe kun je als ondernemer gelukkiger én succesvoller worden? Het antwoord op die vraag stond centraal tijdens de Ondernemersshow, 3 juli jl. in AFAS Live. 2000 ondernemers, waaronder ruim 500 AFAS-gasten, kregen een top line-up van sprekers voorgeschoteld met onder andere Margriet Sitskoorn, Jos Burgers, Guido Weijers en Bas van der Veldt.

De avondvullende show bestond uit een zeer diverse mix van sprekers en optredens om ondernemers alles te geven dat je nodig hebt om beter en succesvoller te ondernemen. Zo besprak breindeskundige Margriet Sitskoorn hoe je je brein kunt blijven ontwikkelen en dat je moet stoppen met multitasken en gaf Jos Burgers verfrissende inzichten over hoe je fans kunt krijgen door mínder te beloven en ondertussen stiekem meer te doen. Belangrijke ondernemerslessen waren er van José Woldring (the Media Nanny),  Juul Manders (BALR. En 433) en Julian Jordan (DJ/Producer). 
Bas van der Veldt, CEO van AFAS hield vooral een pleidooi om als ondernemer een organisatie te creëren waar je zelf, in alle functies, zou willen werken. Het slotakkoord was voor Guido Weijers die, vanzelfsprekend met de nodige humor, een MasterClass Geluk gaf waarin gedegen inzichten kwamen over het concept ‘geluk'. 

Over de Ondernemersshow

In april kondigde AFAS Software samen met RTL Z en Buro van Oranje De Ondernemersshow aan, een groots opgezette avond vol kennis, inspiratie en humor voor ondernemers.  De samenwerking tussen AFAS en RTL Z kwam tot stand nadat de beslissing werd genomen te stoppen met de Beter Ondernemen Show in het eigen theater in Leusden. “We wilden zo’n avond vol inspiratie voor ondernemers al sinds de start van de samenwerking met AFAS Live graag organiseren. Door hierin samen te werken met RTL Z en Buro van Oranje werd deze droom werkelijkheid”, vertelt marketingdirecteur Martijn Delahaye.


Bekijk hier de terugblik op de avond:


Publicatiedatum: 5 juli 2018 12:09