AFAS Software opnieuw beste werkgever van Europa

Nummer 1-positie in de categorie ‘Large Workplace’ van Great Place to Work. 

AFAS Software is uitgeroepen tot beste werkgever van Europa, dankzij voortdurende inzet en succes in het creëren van een sterke bedrijfscultuur die gericht is op verbondenheid en passie. Deze indrukwekkende prestatie is een bevestiging van hoe AFAS zich inzet voor haar medewerkers. Het onderzoek van Great Place to Work richt zich op vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. 

Groeien en excelleren

AFAS is in juni voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland en heeft nu ook de Europese titel in de wacht gesleept. In totaal deden meer dan 3.300 organisaties uit verschillende Europese landen mee aan deze lijst. AFAS onderscheidt zich door een bedrijfscultuur waar werknemers op de eerste plaats komen. Goed werkgeverschap is zelfs één van de pijlers van het CSR-beleid.

Britt Breure, directeur HR & CSR bij AFAS: "We zijn ontzettend trots op het feit dat we opnieuw als beste werkgever van Europa zijn uitgeroepen. Bij AFAS hebben we altijd geloofd in het samenbrengen van mensen met passie voor hun werk. We vinden het belangrijk om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. Zo zorgen we dat we samen blijven groeien en excelleren in alles wat we doen."

Vertrouwen en plezier

Als bedrijf dat groot belang hecht aan het welzijn van zijn werknemers en het succes van zijn klanten, blijft AFAS zich inzetten om een werkomgeving te creëren waarin iedereen met vertrouwen, plezier en passie kan werken. Daarom is er eens in de twee jaar een werkpretenquête en een leidinggevendenenquête om zo de organisatie te blijven verbeteren.

Lees ook het nieuwsbericht op de site van Great Place to Work

 

Over AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over Great Place To Work

Great Place To Work helpt organisaties op weg naar een cultuur van vertrouwen. Dat doen we met de Trust Index: ons medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier meet in organisaties. Jaarlijks voeren we dit onderzoek in meer dan 10.000 organisaties wereldwijd uit. We weten dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. Onze filosofie is gebaseerd op +30 jaar ervaring in 60 landen.

Publicatie datum: 22 september 2023 14:33