AB Midden Nederland kiest als zesde voor AFAS Profit

In de rij van AB's die reeds klant zijn, heeft AB Midden Nederland als zesde AB in Nederland gekozen voor de Profit software van AFAS ERP Software. AB staat voor Agrarische Bedrijfsvoering en deze organisaties zijn ontstaan vanuit de behoefte aan vervangend personeel op het boerenbedrijf in geval van onder andere ziekte en vakanties.

AB Midden Nederland gebruikt Flexservice voor het uitzenden en detacheren, voor de overige processen is gekozen voor AFAS Profit. De keuze voor AFAS Profit lag voor de hand gezien de succesverhalen van de andere AB's die in de loop der jaren reeds klant geworden zijn. Het tempo waarin nummer zes aan de klantenlijst is toegevoegd is tot volle tevredenheid van beide partijen op een zeer gecontroleerde en afgewogen manier tot stand gekomen.

Door het krimpende aantal boerenbedrijven en de behoefte aan omzetgroei is het accent bij de AB organisaties echter steeds meer komen te liggen op het detacheren en uitzenden van mensen. AB heeft autonoom werkende organisaties in alle regio's van Nederland en een overkoepelend kantoor voor interregionaal en landelijk opererende klanten.

Publicatie datum: 19 juni 2009 00:00