Aan de tand voelen bij NMT

Vandaag mocht ik weer op bezoek bij een nieuwe klant voor een inrichtingsintake. De weg leidt naar Nieuwegein en brengt mij bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT). Dit is de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland.

Tijdens de intake is besproken hoe we de inrichting van de HRM & Payroll software van AFAS gaan doen, evenals AFAS Insite. Tijdens een intake wil je de klant letterlijk aan de tand voelen, over hoe ze de software ingericht  willen hebben. Gedurende het gesprek met Liane Prins, Hanneke Westerlaken en Monique Koenders hebben we de informatie op tafel gekregen, die we willen hebben. De intake is achter de rug en de eerste voorspoedige consultancy dag zit er ook alweer op. Op naar een prachtig eindresultaat.

Over NMT

De NMT ondersteunt tandartsen in het uitoefenen van hun beroep en behartigt de belangen van de tandarts in Nederland. De NMT is een vereniging bestaande uit 14 regionale afdelingen. De besturen van deze afdelingen nemen samen met het Hoofdbestuur de besluiten over de vereniging in de Algemene Vergadering. Het Hoofdbestuur zetelt in het Maatschappijhuis in Nieuwegein, waar ook het NMT-bureau is gehuisvest.

Op de foto Liane Prins, die na de intake nog steeds weet te lachen.

Alwin Diender
Consultant

Publicatiedatum: 16 juli 2012 00:00