"De ERP-software heeft veel taken  
 overgenomen, waardoor we nog
 maar weinig overhead hebben" 
VTM Groep


In de zoektocht naar nieuwe bedrijfssoftware ging de VTM Groep uit Maasdijk niet bepaald over één nacht ijs. Niet minder dan negen
leveranciers maakten deel uit van het selectieproces. Uiteindelijk leidde dat tot een keuze die niet alleen was gebaseerd op functionaliteit en kosten, maar ook op gevoel. “Met het applicatiebeheer werken we aan het verbeteren van de organisatie. Daar kun je nooit genoeg tijd aan besteden."


Uitdagingen


Tot 2015 werd de bedrijfsautomatisering van de VTM Groep gekenmerkt door een veelheid aan systemen. Sommige daarvan waren geïntegreerd, andere niet. In 2015 besloot de bedrijfsleiding dat het tijd was om het IT-landschap opnieuw in te richten. “We hadden behoefte aan een nieuwe IT-fundering die ons de mogelijkheid zou bieden voor verdere groei. Om meer inzicht te krijgen in onze bedrijfsvoering hadden we behoefte aan betere rapportagemogelijkheden. Bovendien waren we, anders dan in de oude situatie, op zoek naar eenvoud in de vorm van één systeem. Daarbij hadden we duidelijk voor ogen welk type leverancier het best bij ons zou passen: een betrouwbare en stabiele partner met een duidelijke toekomstvisie.”

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van VTM Groep?
Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

VTM Groep maakt gebruikt van de ERP-software. Wil je meer weten over de software? Download dan de brochure.


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800