"Als onze klant lacht, lach ik ook" 


Rijnbrink

Rijnbrink is een organisatie die op meerdere borden schaakt. Het heeft vanzelfsprekend haar eigen bedrijfsvoering, maar verzorgt deze ook voor haar Bibliotheken en andere klanten. En dat inclusief ERP- functionaliteiten, die Rijnbrink in vergaand gestandaardiseerde vorm aanbiedt. Klanten hoeven alleen maar in te loggen. Jan Hansma, projectmanager Bedrijfsbureau bij Rijnbrink: “Dankzij deze vergaande mate van standaardisatie kunnen wij klanten binnen twee weken implementeren.”

Marktbenadering


Hans de Zwart, teammanager Beheer Bedrijfsvoering bij Rijnbrink: “In onze dienstverlening spelen drie overwegingen een cruciale rol: is het haalbaar, is het betaalbaar en is het planbaar? We bieden Bibliotheken een standaardpakket dat zoveel mogelijk al aan haar wensen voldoet. Het gevaar van maatwerk bieden is dat de beheerkosten groeien en we niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.” 

Hansma: “InSite laat Bibliotheken duidelijk hun voordeel zien. Ze zagen dat het hun meteen een voorsprong gaf.” De Zwart: “Dat Bibliotheken hun eigen huisstijl behouden in het systeem, viel meteen goed in de smaak. AFAS biedt een model aan, dat wij per klant kunnen inrichten. Hierdoor kunnen we de stijl van de Bibliotheek of organisatie behouden. Ik vergelijk het graag met een auto: de basis is hetzelfde, maar de uitvoering verschilt.

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van Rijnbrink? Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

Rijnbrink maakt gebruikt van ERP-software. Wil je meer weten over de software? Download dan de brochure.


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800