"Ik was qua automatisering 
 helemaal niet op zoek naar een 
 Rolls Royce" 

Greenfox Social Return

Voor iemand die zegt niets met software te hebben, is Renzo Deurloo van GreenFox Social Return opvallend enthousiast over de
ERP-software waarmee zijn bedrijf werkt. “Ik ben een eter, maar geen kok. Met deze software heb ik mijn eigen sterrenkok die altijd beschikbaar is. Online, 24 uur per dag."


Uitdagingen


GreenFox werd in 2009 opgericht en ontplooide door de jaren heen tal van activiteiten: van energiezuinige verlichting en slimme portemonnees tot diverse bouw- en installatiewerkzaamheden. Allemaal uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of, zoals GreenFox het zegt, voorsprong op de arbeidsmarkt. Een deel van de activiteiten werd in 2016 afgesplitst onder de naam GreenFox Social Return. Dat was ook het moment dat de nieuwgevormde onderneming zich moest oriënteren op een vervangende automatiseringsoplossing. “Afgaande op de positieve aanbevelingen van succesvolle ondernemers in mijn netwerk durfde ik de gok voor AFAS wel aan. Met AFAS Profit krijg je een Rolls Royce in de vorm van een bouwpakket. In theorie is het de mooiste auto ooit gemaakt, maar dan wel in onderdelen. Ik was trouwens qua automatisering helemaal niet op zoek naar een Rolls Royce. Met een Golf Diesel van twintig jaar oud was ik ook tevreden geweest. Maar inmiddels zie ik alle voordelen wel en heb ik de Rolls Royce weten te gebruiken en waarderen.”

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van Greenfox Social Return? Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

Greenfox Social Return maakt gebruikt van de ERP-software. Wil je meer weten over de software? Download dan de brochure.


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800