Codarts Rotterdam 
 "van ‘go’ naar live in recordtijd" 


Van ‘go’ naar nieuw informatiesysteem in recordtijd


Hogeschool voor de kunsten Codarts Rotterdam stapte onlangs over naar een nieuw personeelsinformatiesysteem. In slechts drie maanden werd de overstap voltooid. “Een goed functionerend systeem helpt bij het managen en inzetten van een van onze belangrijkste productiefactoren, namelijk de medewerkers.”

Loon na(ar) werken

Cairo-Vree beschrijft de overgang naar het nieuwe personeelsinformatiesysteem als ‘bikkelen’. Maar na de livegang van InSite op 1 maart en de eerste loonbetalingen met Profit op 25 maart, was het resultaat dan ook daar. “Wij hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen. Medewerkers hebben zich ontzettend betrokken getoond bij het nieuwe systeem en we kregen er ook veel begrip voor wanneer standaardverzoeken door de extra drukte wat langer dan anders bleven liggen.”


Het nieuwe systeem werkt op tal van onderdelen bijzonder prettig, is nu al de ervaring. “Medewerkers kunnen sneller bij hun loonstroken komen en verlofaanvragen indienen, informatie voor leidinggevenden over bijvoorbeeld personeelsbezitting is netjes in te zien en nog veel meer. Iedereen weet veel beter waar hij aan toe is en dat kweekt veel rust en begrip. Dit is trouwens iets dat ook in de details zit. Het nieuwe systeem maakt informatie op een visuele manier inzichtelijk, wat goed past bij onze organisatie. 

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van Codarts?
Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

Codarts werkt met de software van AFAS.
 Wil je hier meer over weten?


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800