Evenementnaam


TRACKS Young Professionals

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Verschillende data
18:00 - 23:00 uur

Lijntjuh
Locatie


Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, Amsterdam

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos


TracksTRACKS Young Professionals

Maak op een laagdrempelige manier kennis met AFAS als werkgever

Het TRACKS Young Professional Event is de perfecte mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, netwerken en te inspireren. TRACKS brengt de beste klassieke 'tracks', theater en verhalen samen in de intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw.

Het Koninklijk Concertgebouw is wereldberoemd vanwege zijn akoestiek, kwalitatief hoogstaande programmering én ondernemingsgeest. Ieder evenement bevat een unieke combinatie van inspirerende sprekers, mooie mogelijkheden om te netwerken met AFAS collega's en andere Young Professionals, en te genieten van fijne muziek.

Kortom: Dé ideale manier om laagdrempelig kennis te maken met AFAS als werkgever.

Tussenruimte

Programma

18.00 - 20.00 uur:
Diner in de buurt van Het Concertgebouw*
20.00 - 21.00 uur:
Welkom in Het Concertgebouw
21.00 - 22.00 uur:
Inspiratie & muziek
22.00 - 23.00 uur:
Afsluitende borrel

*waar het diner plaatsvindt wordt nog naar je gecommuniceerd.

Schrijf je in!

Let op: jouw inschrijving moet eerst nog goedgekeurd worden voordat je tickets ontvangt.

Aanwezige collega's


Myrthe Marquering

Supportmanager

Op de AFAS Academy zorg ik samen met al mijn collega's ervoor dat al de vraagstukken van onze klanten dezelfde dag nog beantwoord worden! Daarnaast ben ik veel in de weer met sollicitanten en leiden wij sinds kort bij ons op de AFAS Academy ook klanten op door het traineeship Succesbeheer aan te bieden. Al met al dus een erg leuke en variërende job :-)Britt Breure

HR-Manager

Britt Breure is de enige HR-manager bij AFAS Software, terwijl er rum 450 mensen in dienst zijn. Dit kan, omdat AFAS zoveel mogelijk heeft geautomatiseerd waardoor er onder andere meer tijd overblijft om de juiste mensen aan te nemen. Maar wat verwacht AFAS Software eigenlijk van haar sollicitanten? Waaraan hecht het bedrijf waarde? Dat weet Britt precies te vertellen.


Herman Zondag

Directeur Customer Experience

Ik ben Herman, maar iedereen  bij AFAS noemt mij Manus. Ik hou met hart en ziel van ons familiebedrijf en ben hier al ruim 30 jaar mee verbonden. Naast mijn gezin ben ik regelmatig te vinden in ons AFAS stadion te Alkmaar bij AZ of in Het Concertgebouw. Zaterdag is voetbaldag met mijn 2 zonen en ook daar is het AFAS wat de klok slaat…. Ik kan het niet anders maken, AFAS is geen werk maar een way of life!Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.