Theateraanvraag

Jouw zakelijke evenement dit jaar in het Da Vinci Theater of volgend jaar in het nieuwe AFAS Experience Center? Dat kan!


We verwelkomen jou en je gasten graag in Leusden

Maar let op, we gaan in 2021 verhuizen


Da Vinci Theater AFAS Leusden

Hoofdkantoor Leusden, Da Vinci Theater

Niet meer mogelijk


Het huidige hoofdkantoor van AFAS is uitgerust met een professioneel theater met 237 zitplaatsen in de zaal. We zetten het theater graag en veelvuldig in voor zakelijke evenementen. Voor onze klanten organiseren wij jaarlijks inspraaksessies, kennissessies, seminars en webinars over ons product. In verband met de huidige beperkende maatregelen rondom evenementen is het niet meer mogelijk om een aanvraag voor het Da Vinci theater in te sturen.


AFAS Theater - AFAS Experience Center Leusden

AFAS Experience Center

Vanaf januari 2021


Vanaf januari 2021 werken wij in ons nieuwe hoofdkantoor, het AFAS Experience Center, schuin tegenover ons huidige pand. Het nieuwe AFAS Theater biedt plek voor 850 gasten. In het theatergebouw bevinden zich naast het theater een 5 tal auditoria (variërend voor 25 tot 120 gasten). Voor evenementen die plaatsvinden vanaf januari 2021 is het mogelijk een aanvraag in te sturen. Jouw aanvraag geldt dan automatisch voor het spiksplinternieuwe AFAS Theater.


Jouw evenement bij AFAS?

Mocht je event passen in het profiel wat AFAS voor ogen heeft, dan zal de zaalhuur niet doorbelast worden. Wel wordt een minimale kostprijsvergoeding gerekend voor consumpties en verzorgen wij altijd een welkomstpresentatie voorafgaand aan het event.

Meer weten? Stuur je aanvraag in en wij zorgen dat je een passend eventplan van ons krijgt.Let op: jouw aanvraag wordt in behandeling genomen.
Aan het insturen van een aanvraag kun je géén rechten ontlenen.

Waarvoor kun je het theater bijvoorbeeld inzetten?


Try-out

Zoals je wellicht weet hebben wij een groot theaterhart. Dat zie je terug in de sponsoring van het AFAS Circustheater en theater Flint. Daarnaast staan er regelmatig cabaretiers op ons podium tijdens onze evenementen en cultuurcafés.

Om de theatersector te ondersteunen stellen wij graag ons theater open voor artiesten om een try-out voor hun theatershow te geven. De gasten breng je zelf mee, wij kunnen de try-out wel onder de aandacht brengen bij onze medewerkers.Klantendag

Regelmatig organiseren onze klanten een klantendag voor hun eigen klanten bij AFAS. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten in de watten gelegd worden zodat jij je bezig kunt houden met de inhoud van het programma.

Zie het als een win-win situatie: jij kunt jouw klanten een topdag aanbieden op locatie, terwijl wij ons  en onze gastvrijheid aan een voor ons interessante doelgroep kunnen laten zien.