Prinsjesdag van AFAS

 

Donderdag 29 oktober
09:30 - 11:30 uur

 

Online, vanaf je eigen (thuis)werkplek

 

€149,-

 

 

 

Prinsjesdag van AFAS

Wat betekenen de wettelijke wijzigingen voor jouw organisatie?

Als de miljoenennota en de rijksbegroting zijn gepresenteerd op Prinsjesdag, gaan wij bij AFAS aan de slag om de wettelijke wijzigingen in de software door te voeren. Traditiegetrouw organiseren wij dan ook onze 'eigen' Prinsjesdag. Tijdens dit seminar worden alle nieuwe wettelijke zaken op het gebied van HR & Payroll met jou als AFAS-klant gedeeld. Wat betekenen de wijzigingen voor jouw organisatie? Wat doen wij in de software rondom de wijzigingen? Onze sprekers leggen je alles (online) uit in één ochtend!

Welke onderwerpen kan je (in ieder geval) verwachten?

  • Update arbeidsrecht 2020/2021
  • Terugblik en update van Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
  • Verdieping op Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG)
  • Casusbespreking op de Werkkostenregeling (WKR)

Waarom moet ik hierbij zijn?

Je komt er in één ochtend achter wat de wettelijke wijzigingen voor jouw organisatie betekenen. Frank Werger, een specialist uit het vak, legt je de wettelijke wijzigingen uit samen met AFAS-cao-goeroe Benno Welmers. We vertellen je als eerste hoe dit is verwerkt in de software waarbij je de kans krijgt om al je vragen te stellen. Daarnaast duiken we dieper in regelingen die we al kennen maar die voor veel organisaties vragen oproepen. Kortom, je bent in één ochtend, vanuit je luie- of kantoorstoel, weer helemaal op de hoogte!

Programma

09.30 - 09.45 uur:
Kick-off Prinsjesdag door Reinier Eilander
09.45 - 11.15 uur:
Wettelijke wijzigingen met Benno Welmers & Frank Werger en de toepassingen in de software
11.15 - 11.30 uur:
Vragen & afsluiting

Na het gezamenlijke programma van Prinsjesdag kun jij van ons nog veel meer tips, tricks en tools verwachten die jou verder gaan helpen!

Schrijf je in!

Sprekers

Benno Welmers

Manager Cao Beheer

Benno Welmers is gek op cao's. En dan bedoelen we dat hij er echt mee weg loopt. De veranderingen in de wet- en regelgeving zorgen er elk jaar weer voor dat er genoeg uit te zoeken en door te voeren is in de software. Inmiddels is Benno, samen met het team, verantwoordelijk voor het onderhoud van 196 verschillende Profit cao’s in de meest uiteenlopende branches.

 

Dr. Frank M. Werger

Partner adviesgroep loon- en premieheffing bij BDO Nederland

Dr. Frank M. Werger is als ervaren loonheffingen specialist werkzaam bij de adviesgroep loonbelasting en premieheffing van BDO Nederland. Zijn expertise bestaat uit het adviseren op het gebied van de loonbelasting en premieheffing sociale verzekeringen (volksverzekeringen, werknemersverzekeringen en zorgverzekeringswet), de WKA en de Wdba. Daarnaast weet hij werkelijk alles van de Werkkostenregeling (WKR).

 

 

Reinier Eilander

Succesmanager

Reinier is een enthousiaste succesmanager met ruim 7 jaar ervaring bij klanten in verschillende branches. Hij helpt klanten graag door procesmatig en efficiënt te denken. Tijdens Prinsjesdag neemt hij de wettelijke wijzigingen met je door en legt hij je uit wat dat betekent voor jouw organisatie.

 

Sylvia Ponsen

Consultant HRM & Payroll

Sylvia werkt ruim 4 jaar bij AFAS en staat haar mannetje als consultant in de wereld van IT. Haar doel is om zoveel mogelijk klanten helpen op zorgvuldige wijze te digitaliseren. In korte tijd heeft Sylvia zich ontpopt als kennisdier bij klanten op gebied van HRM & Payroll.

 

Bregje Kok

Consultant HRM & Payroll

Bregje startte 3 jaar geleden bij AFAS op de supportafdeling en heeft inmiddels haar weg gevonden naar consultancy. Ze komt nu alweer enkele jaren bij klanten over de vloer als consultant en in deze rol is ze dagelijks bezig met het implementeren en optimaliseren van HRM- en payrollprocessen. Het is haar missie om klanten mee te nemen in de mogelijkheden van AFAS Profit en samen te streven naar een geautomatiseerd en innovatief eindresultaat.

 

Locatie

Prinsjesdag van AFAS is in 2020 een online evenement. De locatie is dus helemaal afhankelijk van waar jij jouw computer opstart :-)