Evenementnaam


Partnernetwerk evenementen

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Verschillende data

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos


PartnerdagEvenementen 2020

Bij welke evenementen in 2020 sluit jij aan?

Alle evenementen in 2019 hebben plaatsgevonden! Woensdag 17 december hebben wij het jaar feestelijk met elkaar afgesloten. Momenteel zijn wij bezig om de evenementen voor 2020 vorm te geven. Zodra wij hier meer over weten zullen we op deze pagina de evenementen noemen en is er voor jou de mogelijkheid om je in te schrijven.

We kijken er naar uit om je ook in 2020 weer te mogen verwelkomen! 

Tussenruimte

AFAS Partnerdag

Dit jaar vindt de AFAS Partnerdag digitaal plaats! Daarnaast zal dit evenement niet zoals gewoonlijk plaatsvinden op de laatste woensdag van juni, maar vindt hij plaats op woensdag 1 juli

Programma 

13.00 - 13.10 uur: Aftrap door Herman Zondag

13.10 - 14.30 uur: Partnerbeleid door Robbert de Ruijter en Arnold Mars

14.30 - 14.45 uur: Pauze. Tijd om een kop koffie voor jezelf te pakken

14.45 - 15.20 uur: Inspirerend verhaal door externe spreker

15.20 -15.45 uur: Afsluiting door Herman Zondag

Digitaal evenement

Voordat het evenement zal plaatsvinden zal jij de link ontvangen waarop jij het webinar kan bijwonen. Deze ontvang je dus niet meteen bij inschrijving, maar krijg je tegen die tijd nog gestuurd. Daarnaast zal er gedurende het webinar de mogelijkheid bestaan om vragen te stellen. Deze zullen dan ook zo goed en snel mogelijk worden beantwoord. 

Schrijf je in!


Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.