Evenementnaam


Inspiratiesessie Merkkracht

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Vrijdag 12 juni
13:30 - 17:00 uur

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos
Inspiratiesessie Merkkracht

Hoe lukt het AFAS toch om op te vallen?

Marketingactiviteiten die niet gegrond zijn op een stevig merk zijn weggegooid geld. Dat is een van de stevige zinnen in de blog van AFAS Marketing & Communicatie Directeur Martijn Delahaye. Ga investeren in je merk en zorg dat het krachtig wordt, nog zo'n zin. Maar hoe zorg je ervoor dat marketingactiveiten een gevoel oproepen? Bij ons beginnen we bij merk en beleving en durven daarbij te kiezen voor klassieke kanalen. En ja, dat is niet goed meetbaar maar wel merkbaar. 

Dat, en nog veel meer over dit actuele onderwerp wordt tijdens deze sessie uit de doeken gedaan.

Tussenruimte

Programma

13.30 - 14.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.00 - 16.30 uur:
Presentatie
16.30 - 17.00 uur:
Onder het genot van een hapje en een drankje napraten en netwerken

Schrijf je in!

Sprekers


Martijn Delahaye

Directeur Marketing & Communicatie

Al ruim 10 jaar wil hij bij AFAS het werk en leven van (potentiële) klanten en medewerkers elke dag een stukje beter en leuker maken. Van begin contact tot einde contract. En daarbij linkt hij AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater aan iets dat je er niet direct mee associeert, bedrijfssoftware.  Opmerkelijk? Nee joh, logisch!


Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.