Inspiratiesessie AFAS procesbeheer

 

Tijdelijk helaas geen sessies vanwege corona

 

AFAS Software
Inspiratielaan 1, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie AFAS procesbeheer

Iedere dag een procentje beter!

Steeds vaker krijgen de procesbeheerders van AFAS de vraag hoe wij onze processen beheren en welke tips & tricks wij bij het inrichten toepassen. Wij delen deze kennis graag met klanten en andere belangstellenden. Daarom hebben wij dit grotendeels al beschreven op Zo werkt AFAS.

Om meer de diepte in te gaan organiseren we ook inspiratiesessies. Tijdens deze inspiratiesessies bespreken we hoe wij als beheerders met bepaalde inrichting om kunt gaan en geven tips & tricks over de mogelijkheden van de software.

We hebben momenteel de volgende sessies beschikbaar:

Schrijf je in voor een inspiratiesessie en leer van inzichten, ervaringen en tips! Stel ook vooral je vragen bij het inschrijven, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de voorbereiding. De sessie wordt interactief, neem je laptop mee! Achteraf is er ook nog voldoende tijd om bij te praten tijdens de lunch, of bij de borrel.

LET OP: Deze sessies zijn bedoeld voor AFAS Beheerders omdat we ook echt de inrichting in gaan.

Programma

Elke sessie vindt plaats in een ochtend- of middagdeel. Of een sessie in de ochtend of middag plaatsvindt, staat achter de sessie beschreven. Het programma van het betreffende dagdeel ziet er als volgt uit:

Ochtendsessie:

09.30 - 10.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 - 12.00 uur:
Inspiratie door één van de AFAS Procesbeheerders
12.00 - 13.00 uur:
Napraten onder het genot van een heerlijke lunch

Middagsessie:

12.00 - 13.00 uur:
Ontvangst met lunch
13.00 - 15.00 uur:
Inspiratie door één van de AFAS Procesbeheerders
15.00 - 15.30 uur:
Napraten onder het genot van een borrel

De tijden van de sessies sluiten op elkaar aan, het is mogelijk om 2 sessies op 1 dag te volgen.

Schrijf je in!

Sprekers

 

Hans Roozen

Applicatie- en Procesmanager

In 1999 begon ''datmoetjenietwillenhans'' met zijn carrière binnen AFAS. Onder zijn motto ''datmoetjenietwillen'' zorgt Hans ervoor dat de inrichting overzichtelijk en gestructureerd blijft. Hans is onder andere manager geweest van het opzetten van AFAS Online met het AFAS Online team. Nu is hij nog veel verbonden met klanten en de veiligheid van AFAS Online. Hij regelt bij AFAS naast de Processen de SLA en is tevens de functionaris gegevensbescherming. Hij spreekt veel klanten en weet veel van het regelen van je autorisatie.

 

 

 

Jeroen de Beer

Applicatie- en Procesmanager

Nadat hij in 2014 een afstudeeronderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van InSite afrondde op de afdeling Productmanagement, is Jeroen aan de slag gegaan in het AFAS Procesbeheer team. In deze rol hield hij zich eerst voornamelijk bezig met de vraag “Hoe zet je InSite in als intranet binnen de organisatie?”, maar inmiddels kent hij alle hoeken en gaten van InSite en OutSite. Als spin in het web binnen de AFAS organisatie kan hij uitstekend de wens van de eindgebruiker vertalen naar de juiste functionele inrichting in InSite, OutSite en Profit.

 

 

Milo van Rees

Applicatie- en Procesmanager

Na zijn afstuderen in 2014 begon Milo bij AFAS op de supportafdeling. Na 2,5 jaar Support maakte hij de overstap naar Consultancy. Na precies 2 jaar keerde hij terug naar Support. Hij miste collega's, de mogelijkheid om mensen op te leiden en het AFAS-gevoel. Na 1 jaar terug binnen te zijn maakte hij de overstap naar het APB-team. Hij houdt zich vooral bezig met het onboarden van nieuwe klanten om de implementatie zo goed mogelijk te starten.

 

Viktor Linn

Applicatie- en Procesmanager

In 2017 begon Viktor zijn loopbaan bij AFAS. Na 2,5 jaar verschillende werkzaamheden uitgevoerd te hebben op de afdeling Support maakte Viktor de overstap naar de afdeling Productontwikkeling. Hier heeft hij bij het team van de Systemintegrators veel gedaan met de API en de OCI-koppelingen van AFAS. Na een kleine 2 jaar riep de wereld van Procesbeheer Viktor naar zich toe. Nu als onderdeel van het APB-team is hij elke dag bezig met AFAS een %'tje beter te maken door het te creëren en optimaliseren van processen in Profit, OutSite en InSite.

 

 

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.