Cultuurcafé

 

Verschillende data
15:30 - 18:30 uur

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Cultuurcafé - Gasten van AFAS

Het belangrijkste cultuurinstrument van AFAS

Met ruim 600 medewerkers (binnen- & buitenfuncties) vinden wij het superbelangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren! Hoe houden wij die unieke AFAS-cultuur springlevend bij onze medewerkers?

Heel simpel: ongeveer één keer per maand (vrijdag) komen álle medewerkers bij elkaar in ons clubhuis in Leusden voor het Cultuurcafé!

Wat doen we op het Cultuurcafé?

Kennis delen, overleggen, inspireren en natuurlijk verenigen we het nuttige met het aangename: we vieren ook de verjaardagen van onze medewerkers van de afgelopen maand met een lekker gebakje. Daarna gaat iedereen weer aan de slag en om 16:00 uur verzamelen we in ons inpandige theater.

Daar presenteert Bas van der Veldt (CEO) de ‘AFAS Goed/Slecht nieuwsshow’, nieuwe medewerkers worden voorgesteld, we delen lief & leed en natuurlijk ontbreken de maandcijfers van Arnold Mars (CFO) niet. Daarnaast delen andere medewerkers van AFAS met de rest van de collega's waar zij mee bezig zijn.

We sluiten rond 17:30 uur af met het een hapje en een drankje in het atrium.

Nieuwsgierig?

Dat snappen we! Dus jij bent hierbij van harte uitgenodigd om ons Cultuurcafé mee te maken! Hieronder staat precies wanneer je je kan inschrijven, maak je keuze en we hebben er nu al zin in om je op één van onze Cultuurcafés te mogen begroeten!

Programma

15:30 - 16:00 uur:
Ontvangst met een borrel en wat lekkers
16:00 - 17:30 uur:
Cultuurcafé in het theater
17:30 - 18:30 uur:
Tijd voor de borrel!

Schrijf je in!

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.