ERP-systeem voor de installatiebranche

Krijg grip op je bedrijfsprocessen met onze geïntegreerde ERP-software. Digitaliseer, automatiseer en optimaliseer de processen van je servicebedrijf.

Met één online ERP-systeem til je je installatiebedrijf naar een hoger niveau. Van het versturen van facturen en het inplannen van monteurs tot aan de registratie van werkzaamheden: alles staat in hetzelfde systeem van AFAS!

Meer dan 12.000 organisaties vertrouwen al op AFAS Software

Hoe gaan wij jou helpen?

 •  Overzicht, van sales tot service
 •  Integratie van binnen- en buitendienst
 •  Automatiseer tijdrovende administratie
 •  Altijd bij met de wet- en regelgeving
 •  Inzicht in je bedrijfsvoering met dashboards
 •  Kennis van jouw branche

Krijg een indruk van AFAS Software

Alle bedrijfsprocessen in één ERP-systeem voor installateurs

 

Onze ERP-software voor de installatiebranche verbindt al je bedrijfsprocessen met elkaar. En omdat iedereen in één systeem werkt, is de informatie waarmee je werkt altijd actueel. Je hoeft gegevens maar een keer vast te leggen.

Zo registreert een monteur op locatie zijn uren en werkzaamheden via de AFAS Pocket app. Je hoeft nooit meer te werken met rondslingerende urenbriefjes. Alle gegevens worden direct veilig gesynchroniseerd binnen het hele servicebedrijf. Je binnen- en buitendienst werken naadloos samen, zonder dat je nieuwe hardware moet aanschaffen.

 

Bekijk alle onderdelen

 

AFAS Pocket app

 

CRM

 

HRM

Je organisatie is uniek.

Je bedrijfsprocessen niet.

 

Steeds vaker kiezen bedrijven voor onze standaardoplossing. In plaats van duur maatwerk, doen ze hun voordeel met de ervaringen van 12.000 klanten. Wist je dat bij AFAS meer dan 125 bedrijven in de installatiebranche klant zijn? Met ons pakket voorkom je dubbel werk en ga je gelijk aan de slag.

De software is natuurlijk volledig af te stemmen op jouw organisatie. Nieuwe functies, efficiënte processen en slimmer werken – samen zorgen we dat jij direct goed op weg bent.

Verlaten je installateurs ’s ochtends de zaak met papieren werkbonnen? Worden uitgevoerde werkzaamheden nog handmatig geregistreerd? Automatiseer het in onze software en verklein de foutkans. Zo is alle informatie in je installatiebedrijf up-to-date. Wel zo makkelijk.

 

Ontdek het ERP pakket van AFAS

Een krachtig ERP-systeem, speciaal voor installeurs

 

Als installatiebedrijf lopen veel van je processen door elkaar. Van het opstellen van onderhoudscontracten en het inplannen van monteurs tot aan de inkoop van onderdelen voor onderhoud. Tel de service-administratie en financiële administratie daarbij op en het is duidelijk: je moet met heel veel processen rekening houden.

Al deze administratieve bedrijfsprocessen hangen met elkaar samen. Dus waarom breng je ze dan ook niet samen in één krachtig ERP-systeem? Met de standaardoplossing van AFAS werkt je servicebedrijf efficiënter dan ooit en voorkom je dubbel werk. Het gevolg? Iedereen focust zich weer op zijn of haar werk en niet op de administratie ervan.

Ons online systeem maakt jouw servicebedrijf toekomstproof

Hoge eenmalige opstartkosten? Die zijn met ons online ERP-systeem verleden tijd. Service- en installatiebedrijven gebruiken de software gewoon voor een vast bedrag per maand. Wij regelen de updates, zodat jij altijd bij bent. Qua software, wet- en regelgeving én beveiliging zit je bij AFAS goed. Of je nu in de showroom staat, onderweg bent, of thuiswerkt: onze software is altijd binnen handbereik.

Voordelen van het AFAS ERP-systeem

 •  Integratie van binnen- en buitendienst
 •  Alle belangrijke bedrijfsinformatie bij elkaar in één systeem
 •  Je werkt in één database, dus eenmalige vastlegging
 •  Eenvoudig bedrijfsprocessen automatiseren
 •  Realtime dashboards voor maximaal inzicht en overzicht
 •  Eenmalige inlog voor toegang tot alle bedrijfsprocessen

Vulka

"Aan je softwarepakket mag je niet twijfelen"

 

“Je schaft toch een tool aan om je leven makkelijker te maken in plaats van moeilijker?”

 

 

Jouw organisatie beter laten ondernemen, dat is onze missie!

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren