Vijf voordelen van een digitale    productieplanning 


Grip op je productieplanning


Productiebedrijven staan voor flinke uitdagingen. Klanten stellen steeds hogere eisen. Ze willen hun producten sneller, flexibeler en op maat ontvangen. Om dat waar te maken, is klantgericht produceren met korte levertijden een must. Die dynamiek is lastig te vangen met een traditioneel planbord. Het verkoop- en orderproces is vaak goed vastgelegd in een ERP-systeem.

Maar ook in de productieplanning wil je niet achter de feiten aan lopen. En daar hoor productieplanning software bij. Je wilt altijd precies zien wat je moet produceren en welke capaciteit nodig is om een order snel en efficiënt af te ronden. Ook inzicht in de voortgang is cruciaal om klanten goed te kunnen informeren. Tot slot wil je snel reageren op een spoedorder, zonder de gehele planning te verstoren.

vPlan en AFAS Software


Je productieplanning software integreren met de rest van je processen doe je met een eenvoudige geïntegreerde oplossing. De vPlan add-on biedt een compleet digitaal planbord dat slim gebruik maakt van data en processen uit de software van AFAS. Productie orders worden opgeknipt in orderkaartjes per productiefase, en zo worden onderbezetting en voorraadproblemen direct gevisualiseerd. Je kunt de voortgang op de voet volgen, knelpunten tussentijds oplossen of een spoedorder opnemen. Lees verder om te ontdekken welke 5 voordelen vPlan jouw organisatie biedt.

Lees de hele whitepaper!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar de 5 voordelen van een digitale productieplanning? Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

vPlan is volledige geïntegreerd met onze ERP-software. Wil je meer weten over de ERP-software van AFAS? Download dan de brochure.


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800