Dienstverlenende partners & experts

Met de juiste partner haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.
Het AFAS Partner- en Expertnetwerk


AFAS heeft veel partners met wie we intensief samenwerken. Dit kunnen software- of hardware partners zijn, maar ook dienstverlenende partners. De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Uitgangspunt: een minimale administratieve lastendruk met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving! AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers.

Waar kun je een dienstverlenende partner of expert voor inschakelen?

  • Accountant
  • Advies
  • Applicatiebeheer / optimalisatie
  • Consultancy (met branchekennis)
  • Financiële administratie
  • Koppelingen
  • Salarisverwerking
  • Software implementatie


AFAS Software partner


AFAS Partner

lijn

Een AFAS Partner is een dienstverlener die haar diensten heeft afgestemd op de software. Vaak zijn partners gespecialiseerd in specifieke branches of diensten.

Aanmelden als AFAS PartnerAFAS Software gecertificeerde expert


AFAS Expert

Een AFAS Expert is een individu met veel kennis over de software van AFAS. Hij of zij wordt ieder jaar getoetst door AFAS op zijn of haar kennis van de software van AFAS.

Aanmelden als AFAS Expert11.000 organisaties uit allerlei branches werken al met AFAS. Meer dan 50 organisaties delen graag hun verhaal. Van hun zoektocht, de uitdaging tot hun keuze voor AFAS.


Advies voor jouw situatie


Bedrijfssoftware kiezen doe je vast niet dagelijks. Je wil daarom een weloverwogen keuze maken voor de toekomst van jouw organisatie. We wisselen daarom ook graag met je van gedachte de beste oplossing voor jouw situatie. Dit kan zowel persoonlijk, telefonisch als via de chat.


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak