Overheid 

 & Publieke Sector Altijd het juiste inzicht

Altijd het juiste inzicht

Op elk gewenst moment van de dag direct inzicht in jouw ken- en stuurgetallen. Zo manage jij de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen.

Administratief gemak

Administratief gemak

Als overheidsinstantie alle administratieve processen automatiseren?  e-HRM, Payroll, Financieel, CRM, en Documentmanagement in één pakket.

Het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken

Jouw financiële afdeling en HRM-afdeling kunnen flexibel werken doordat de software 24/7 online beschikbaar is. Jullie zijn klaar voor 'Het Nieuwe Werken'.

Lees meer over software voor de overheid & publieke sector


Overheid & Publieke sector

Een betaalbare totaaloplossing voor jouw organisatie!


Het Nieuwe Werken, meer werk met minder mensen, bezuinigingen, gebrek aan stuurgegevens, wijzigingen in regelgeving; iedere organisatie in de publieke sector heeft ermee te maken. Maar hoe los je deze vraagstukken op? Onze automatiseringssoftware biedt je de helpende hand. 

Wij leveren een softwarepakket voor de overheid waarmee je alle administratieve processen automatiseert: van HRM, Payroll, Financieel, Projecten en CRM tot Workflow-, Competentie- en Documentmanagement.

Lees meer over administratieve software voor de publieke sector.

Overheid & Publieke sector: Annette MatthezingFlexibele software!


"Voor onze managers is de sociale cockpit echt het mooiste onderdeel. De P&O afdeling is weer blij met de workflows die kunnen we zelf inrichten zoals we dat zelf willen. Het is een flexibel softwarepakket voor onze gemeente."

- Annette Matthezing, Projectleider
Gemeente Barneveld

Altijd overzicht door inzicht

Alle processen in één pakket


Door cockpits op verschillende niveaus en/of vakgebieden eenmalig te definiëren, heb je de mogelijkheid om cruciale gegevens snel te herleiden tot praktische en nuttige informatie. Zo manage jij de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen.

Onze software voor de publieke sector levert een scala aan voordelen.
Het automatiseert al jouw administratieve processen, waardoor deze eenvoudiger en efficiënter worden. Het geeft je overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens.
Jouw afdeling gaat geld en tijd besparen en jij houdt meer tijd over voor advies en beleid.

De grootste voordelen voor de overheid & publieke sector :

  • Efficiënte processen
  • Medewerker selfservice
  • Geen losse applicaties meer
  • Managementinfo via dashboards

Outsourcing?

Is uitbesteden wel of niet nodig?


De personeel- en salarisadministratie kan organisaties vaak veel tijd kosten. Dit kan makkelijker en efficiënter, mits gebruik gemaakt wordt van de juiste software. De software van AFAS maakt je personeel- en salarisadministratie efficiënter. Toch blijft er altijd een minimale formatie nodig voor het voeren van de financiële, personeel- en salarisadministratie én het up-to-date houden van jouw processen. In deze gevallen kan outsourcen een oplossing voor jou zijn.

Daarom werken wij nauw samen met gecertificeerde dienstverlenende partners. Zij hebben focus en kennis van jouw branche zodat jouw personeels- en salarisadministratie goed verloopt.

Ga naar www.afaspartner.nl en bekijk onze (outsourcing)partners.

Centrum Voor Dienstverlening

‘AFAS geeft je faciliteiten waardoor jij jezelf nog meer kunt ontwikkelen’

Meer overheid verhalen

Laat je inspireren door onze gebruikersMeer weten over software voor de overheid?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883