Onderwijs software

Personeel-, salarisadministratie en de complete bedrijfsvoering geautomatiseerd.Onze visie op bedrijfsvoering in het onderwijs


Goed onderwijs bieden tegen een betaalbare prijs. Dat is een belangrijk doel van je organisatie. En daar komt nogal wat bij kijken. Bijvoorbeeld een foutloze administratie, een sterk HRM-beleid en een inkoopproces waarbij je iedere euro goed besteedt.

Met de onderwijs software van AFAS automatiseer je al deze HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket. Zo haal je maximaal rendement uit je organisatie met een minimale investering.

Weten wat onze onderwijs software voor jou kan betekenen?

Compleet

Eén softwarepakket voor alle processen. Van HRM tot payroll, van CRM tot inkoop en van financieel tot projectadministratie. De onderwijs software maakt praktisch al je andere pakketten overbodig.Online

Doordat de software online wordt aangeboden, ben je altijd bij met de nieuwste (CAO) updates, zijn back-ups geregeld en geniet je van extra's zoals de bankintegratie, dashboards en digitaal ondertekenen.Vernieuwend

AFAS heeft een andere kijk op het onderwijs. Hierdoor hebben wij een 'best practice' ontwikkeld. Zo hoef je zelf niet meer over de basisprocessen na te denken en kun je je focussen op wat belangrijk is.


Goede software brengt rust


Met onze totaaloplossing voor het onderwijs ben je verzekerd van optimale HR- en bedrijfsvoeringsprocessen. Doordat je het hele servicebureau gedigitaliseerd en geautomatiseerd hebt, breng je direct weer snelheid in de organisatie waardoor je de kwaliteit en medewerkerstevredenheid verhoogt.

Alle functies voor de bedrijfsvoering in het onderwijs zijn geïntegreerd in een pakket. Hierdoor beschik je over de juiste en actuele gegevens, zoals bijvoorbeeld altijd inzicht in je actuele FTE, of inzicht in de juiste crediteurenstand. Door de onderwijs administratie en processen te automatiseren zullen administratieve werkzaamheden verdampen. Zo blijft er meer tijd over voor bijvoorbeeld het managen van de vervangingspool.

Door de ingebouwde audits voor payroll en financieel worden daarnaast eventuele fouten automatisch gedetecteerd en is er dus minder tijd nodig voor de (accountants)controle.


Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Voor alle secundaire processen

AFAS ondersteunt je in alle secundaire processen. Zo worden verlofaanvragen direct geregistreerd in het systeem, is de loonjournaalpost direct verwerkt in de boekhouding, krijg je grip op je inkoopproces, hou je subsidies bij in de projectadministratie en competenties van docenten in het lerarenregister. Als het HR of bedrijfsvoering raakt, zit het er in. Alles om de onderwijs administratie te versimpelen.Blosse Onderwijs over het gebruik van AFASPluspunten op een rij

 • CRM
 • Projectadministratie
 • Financieel
 • HRM & Payroll
 • Inkoop in één pakket
 • Inzicht met interactieve dashboards 
 • Communiceren via een intranet
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Foutloze administratie door integrale audits
 • Werken in de cloud
 • Signalering & workflows
 • Gratis supportafdeling


"De hele gedachte was telkens: we willen dat mensen zo min mogelijk hoeven te doen. Daarmee haalden we veel werkdruk weg bij de mensen die het systeem inrichtten én bij de rest van de organisatie."

MosaLira


Verschil ERP - Systeem in figuur

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data


Om de automatisering van je processen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS. 

Vind de juiste AFAS Partner op AFASpartner.nl


Weet jij hoe jouw onderwijsinstelling er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Dashboard Onderwijs bedrijfsvoering

Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Of je nu inzicht wilt hebben in vlootschouw, succession planning, verlof, verzuim of ontwikkeling van loonschalen; alle informatie is te raadplegen. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor strategische keuzes beschikbaar. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de software.


Onderwijs software ERP HRM AFAS

Ontdek de mogelijkheden van AFAS voor het onderwijs

Ontdek de mogelijkheden van AFAS voor het onderwijs


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem