Flexbranche 

 Efficiënt projectbeheer 


Alles in één pakket

Van aanvraag tot factuur

Je volledige bedrijfsproces vanaf de aanvraag van een relatie, tot plaatsing naar urenregistratie en facturatie. Volledig digitaal en in je eigen huisstijl. Daarnaast is alles geïntegreerd in één softwarepakket! 

Matching kandidaten

Optimale inzet van medewerkers

Een compleet overzicht van alle lopende opdrachten en beschikbare medewerkers is altijd inzichtelijk. Laat de software voor je werken door tijdig te signaleren op aflopende opdrachten en contracten.

Sturen op brutomarge

Inzicht en overzicht

Door gebruik te maken van intelligente dashboards en rapportagemogelijkheden heb je actueel inzicht over alle facetten van je organisatie. Optimaal te gebruiken voor het uitzetten van een strategie en het maken van cruciale bedrijfskeuzes.

Meer weten over onze software voor de flexbranche?


Complete oplossing voor de flexbranche

Je tijd nog efficiënter besteden


Om in de flexbranche uit te blinken moet je organisatie zelf ook flexibel zijn. De snelheid van handelen ligt hoog. Er zijn flinterdunne marges en een backoffice met veel handelingen zonder overzicht maakt het niet makkelijker. 

Door de complete administratie te digitaliseren in één geïntegreerd pakket zorg je ervoor dat je snel en efficiënt kan inspelen op de vraag van de klant. Dit levert niet alleen betere plaatsingen op maar ook een meer tevreden klanten en dus continuïteit van jouw organisatie. 

Daarnaast loop je nooit meer achter met factureren vanwege de automatisch factureren functionaliteit en heb je altijd volledig inzicht met de standaard uitgeleverde interactieve dashboards.

De grootste pluspunten op een rijtje

Alle gegevens in één systeem

Eenmalige vastlegging

Door te werken met één geïntegreerd pakket zorg je ervoor dat je veel tijd bespaart met het vastleggen van gegevens. Zo heb je echt al je processen op één plek en wordt je administratie een stuk makkelijker.

Alle gegevens in één systeem

Dashboards

Altijd inzicht en maximale controle. Natuurlijk in geboekte uren, projecten en openstaande offertes. Maar bijvoorbeeld ook verlof en verzuim. De financiële situatie heb je geheel inzichtelijk en de productiviteit per medewerker is makkelijk te zien.

Online samenwerken

Workflows

Met workflows voer je dagelijkse processen in de organisatie feilloos en zo efficiënt mogelijk uit. Je gebruikt workflows om processen te optimaliseren en papiergebruik te verminderen. De uren registratie of een verlof aanvraag is zo verwerkt.

Elke cliënt zijn eigen portal

Ieder zijn eigen portal

Je hebt veel contact met klanten en medewerkers. Dit wil je graag structureren en zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kan je met InSite en OutSite je eigen portals bouwen. Op die manier kunnen klanten inloggen op een klantportaal en medewerkers op je eigen intranet. 

Jouw voordelen bekijken en klantverhalen lezen?

Dries van Acker, Managing Partner Cure4
Flexibele software!


"AFAS is heel flexibel in de oplossingen die ze ons bieden, dus ze denken met ons mee over wat we een klant het beste kunnen aanbieden!"

- Dries van Acker, Managing Partner
Cure4 

Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket

Heb jij kort- of lang lopende opdrachten en wat houd je hier nu precies aan over? Welke opdrachten lopen af en wie heb ik nog binnen mijn talentpool beschikbaar voor een nieuwe aanvraag? Kan ik mijn medewerkers meer helpen & faciliteren?

Maak het jezelf gemakkelijk door al deze vragen direct inzichtelijk te maken. Niet alleen voor jou, maar voor de gehele organisatie. 

De belangrijkste onderdelen voor de flexbranche:

  • Projecten en urenregistratie
  • Financieel
  • Personeels- en salarisverwerking
  • Automatisch factureren inclusief getekende urenstaat
  • Intranet, website en portal (InSite & OutSite)
  • AFAS Pocket app (direct uren/verlof insturen vanaf de app)

Meer weten over software voor de flexbranche?

Maak een afspraak:


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800