Accountancy Suite 

 Jouw tijd nog efficiënter besteden Alles in één pakket

Alles in één pakket

De cliëntautomatisering en kantoorautomatisering in één online softwarepakket. Dat bespaart tijd en geld! Kleiner kantoor?

Online samenwerken

Online samenwerken

De communicatie met cliënten verloopt
 digitaal. Met de accountancyportal
geef je 24/7 inzicht in de cijfers en laat je aangiftes online goedkeuren.

Digitaal adviseren

Digitaal adviseren

Als accountantskantoor of administratiekantoor loop je voorop met digitale adviezen op maat! Individueel geautomatiseerd advies.

Meer weten over onze accountancy software voor accountants- en administratiekantoren?


Complete software

Automatiseer accountancy


Jouw cliënten zijn van wezenlijk belang binnen de organisatie. Je wil ze daarom zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. En het liefst op een efficiënte manier. Daarnaast wil je personeelszaken, financiële administratie en de loonverwerking goed geautomatiseerd hebben. 

Met onze accountancy software breng je zowel de cliëntautomatisering als de overige bedrijfsprocessen volledig in één softwarepakket onder. Door deze volledige integratie verdampt veel handmatig werk. Dit bespaart zowel geld als tijd. Tijd die je daardoor effectiever aan jouw cliënten kunt besteden.

Bekijk alle functionaliteiten

Vriendelijk afrekenmodel

Vast bedrag per maand


Wij hebben een vriendelijk afrekenmodel waarbij je een vast bedrag per maand betaalt en na één jaar maandelijks kan opzeggen.

Als klant van AFAS betaal je geen hoge éénmalige licentiekosten voor het gebruik van onze online software.


Heb je een kleiner accountants- of administratiekantoor en ben je op zoek naar software? Bekijk ook Accountancy Lite.

De grootste pluspunten op een rijtje

Alle gegevens in één systeem

Accountancy voor iedereen

Groot of klein, onze flexibele software is geschikt voor ieder kantoor. Voor een vast bedrag per maand kun je de online software gebruiken.

Alle gegevens in één systeem

Alle gegevens in één systeem

Al jouw gegevens in één systeem. Hierdoor kun je echt profiteren van de voordelen van SBR/XBRL en andere ontwikkelingen.

Online samenwerken

Online samenwerken

Je kunt online meekijken met jouw cliënt. Zo wordt sturen en adviseren een makkelijke opgave. Met optimale dienstverlening als resultaat.

Elke cliënt zijn eigen portal

Elke cliënt zijn eigen portal

Je cliënt is onderdeel van het digitale kantoor-proces. Met de accountancy portal stroomlijn je communicatie en onzinnig werk verdwijnt.

De voordelen voor jouw kantoor bekijken en een aantal klantverhalen lezen?

Accountancyportal

Efficiëntie in optima forma


Met de accountancyportal wordt jouw cliënt onderdeel van het digitale kantoorproces. Hierdoor verdwijnt de noodzaak om te e-mailen, bellen, faxen en post te versturen en ontvangen. Jouw cliënt logt simpelweg in op de beveiligde cliëntportal en kan daar samen met jou alle taken uitvoeren.

Jouw cliënten kunnen zelf acties uitvoeren en bovendien worden ze automatisch geattendeerd op verstrijkende deadlines. Rust en inzicht zijn het resultaat. Met digitale adviezen en coaching op maat, levert jouw praktijk toegevoegde waarde.

Bekijk de details van de accountancyportal

Meer adviseren

Van registreren naar adviseren


Wat zijn de kern- en stuurgetallen voor jouw cliënten?
Waar liggen ze wakker van? Hoe geef je invulling aan jouw rol als adviseur en vertrouwenspersoon? Dit zijn slechts een aantal vragen die je kunt stellen als je mee wil denken met jouw cliënten. Maar hoe pak je dat aan?

Met geautomatiseerde adviezen, actuele cockpits en dashboards die altijd beschikbaar zijn voor de ondernemer, maak je het verschil. Door de processen te digitaliseren heb je inzicht en overzicht. Zo kun je de ondernemer goed coachen.

Meer lezen over de mogelijkheden?Sneller inzicht!


"We hebben veel sneller inzicht in de situatie van de klant. Als de klant zijn gegevens tenminste digitaal aanlevert, met een schoenendoos vol bonnetjes lukt dat natuurlijk niet."

Lees het hele artikel

- Berry Taverne, partner
Tavernemeun Accountants


Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket

Daarvoor bieden we één totaaloplossing voor jouw kantoor- en cliëntautomatisering. 
Die ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen.
Je legt gegevens slechts eenmaal vast. Daarmee bespaar je tijd wat leidt tot een efficiënte onderneming en meer declarabele uren.
Je werkt niet alleen efficiënter, maar jouw werk wordt er ook leuker van. Vanaf de app boek je uren die na een controleslag vervolgens automatisch als factuur bij je cliënt in de portal komt.
Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep.
Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.

De Accountancy Suite bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

  • Financieel
  • Uren/declaraties
  • Fiscaal
  • Digitaal dossier
  • HRM / Payroll
  • Managementinformatie
  • Workflowmanagement
  • Portal

Peters van Gemert

"We hebben gekozen voor de software van AFAS vanwege de visie. Bijvoorbeeld denken vanuit de standaard, en de klantbeleving voorop stellen"

Meer accountancy verhalen

kies het verhaal van jouw keuzeMeer weten over onze accountancy software?

Neem contact met ons op!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800