Accountancy software

Overzicht en inzicht in alle facetten van jouw accountants- of administratiekantoor.


Visie op accountancy


Een modern accountants- of administratiekantoor kan tegenwoordig niet meer zonder een goed digitaal fundament. Een fundament waarin alle processen van kantoor tot klant zijn verankerd. Je wil beschikken over een continu inzicht in de status van bepaalde taken, altijd een actueel overzicht van de gegevens en snel kunnen acteren als de situatie hierom vraagt. Met de accountancy software van AFAS heb je dit digitale fundament. Je hebt de beschikking over alle processen in één softwarepakket.

Weten wat onze accountancy software voor jouw organisatie kan betekenen?
Compleet

Eén platform voor jou en je klant. Van CRM tot urenfacturatie, van fiscaal tot payroll. De accountancy software maakt praktisch al je andere pakketten overbodig.Online

Op elk moment heeft zowel jouw kantoor als jouw klant inzicht in de situatie. Communiceren doe je via het portaal, zodat de onderhanden taken inzichtelijk zijn. Vernieuwend

AFAS heeft een andere kijk op accountancy software. Hierdoor hebben wij een best practice ontwikkeld. Zo hoef je zelf niet meer over de processen na te denken.


Goede software brengt je verder


Met onze totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren ben je verzekerd van optimale dienstverlening naar je klant. Doordat je het fundament van je organisatie gedigitaliseerd en geautomatiseerd hebt, is er meer tijd over voor de waardevolle zaken van jouw kantoor: aandacht voor je klanten en medewerkers.

Alle functies van de accountancy software zijn geïntegreerd in één pakket, waardoor je niet alleen altijd beschikt over de juiste en actuele gegevens, maar bijvoorbeeld ook gecombineerd kunt rapporteren over zowel de financiële - als fiscale cijfers.

Door het inbouwen van diverse slimme signalen wordt je zelfs pro-actief op de hoogte gesteld van eventuele kansen of risico's. Dit maakt jouw kantoor een nog prettiger kantoor om zaken mee te doen.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Driespan accountantskantoren

Online samenwerken

Communicatie vindt plaats tussen twee partijen: de klant en jouw medewerker. Via één platform kun je online samenwerken. Je vindt hierop alles terug; van facturen tot fiscale aangiften en van het digitaal dossier tot de verloning van de medewerkers van jouw klant. Doordat de communicatie digitaal verloopt, heeft jouw klant altijd en overal inzicht in de situatie en is jouw kantoor dus écht altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Lees meer over de accountancy portal in de brochure.

Pluspunten op een rij

 • CRM
 • Urenverantwoording
 • Financieel
 • Payroll
 • Fiscaal in één pakket
 • Inzicht door interactieve dashboards 
 • Communiceren via een online portaal
 • Foutloze verloning door integrale audit
 • Foutloze administratie door integrale audit
 • Werken in de cloud
 • Signalering & workflows
 • Support op het product iedere werkdag beschikbaar


"Het gaat om standaardisatie, digitalisatie en optimalisatie.
Je moet mensen meenemen in veranderingen, ze inspireren en laten zien dat het anders kan.
"

WesselmanInzicht met dashboards

Dashboard Fiscaal Uitstel in Laptop

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze online software.  Met de interactieve dashboardfunctionaliteit weet je altijd hoe jij er op dit moment voor staat. 

Meer weten over wat AFAS voor accountants- en administratiekantoren kan betekenen?

We komen graag met je in contact!


Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883