Accountancy Lite

Betaalbare alles-in-één accountancy software voor het kleinere administratie- of accountantskantoor, tegen een vast bedrag van slechts €170,- per maand.Gemaakt voor groeiers


Accountancy Lite is een betaalbaar en compleet geïntegreerd software pakket voor het kleinere administratie- of accountantskantoor tot vijf medewerkers. Wanneer je groeit zullen je wensen veranderen. Je wil dan ook een pakket die met je mee groeit. Je stapt makkelijk over van Accountancy Lite naar de volledige Accountancy Suite, mét behoud van data.

Als klein administratie- of accountantskantoor wil je niet uren lang bezig zijn met de inrichting. Daarom hebben we het werk al voor je gedaan en kun je direct aan de slag!

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?
Haal het maximale uit je kantoor én uit je klant


Misschien herken je dit wel. Je bent pas gestart of wilt juist jouw onderneming klein houden. Je gaat op zoek naar goede accountancy software die past bij de grootte van jouw kantoor maar kunt niet investeren in pakketten die de 'grote jongens' ook gebruiken. Daarvoor bestaat Accountancy Lite.

Deze complete accountancy software bevat veel functies uit de volledige Accountancy Suite zoals fiscaal, financieel, CRM, financieel voor je klant en dossier, maar met een eerlijke en betaalbare prijs. Zo helpen wij je het maximale uit jouw kantoor én uit je klant te halen, zonder dat je hiervoor fors moet investeren.Van financieel tot fiscaal


Mocht je de boekhouding willen doen van jouw klanten, dan maak je makkelijk, zonder extra kosten nieuwe administraties aan. Middels de bankkoppeling is het bankboek altijd bij en door de standaard rapportages lever je jouw klant direct inzicht op in het resultaat.

Doet jouw klant liever zelf de boekhouding? Dan kan hij of zij gebruikmaken van Small Business. Als administratie- of accountantskantoor kun je dan uiteraard meewerken in de administratie.

Lees verder over hoe je cliënten beter kan ondersteunen.

De software is alvast ingericht


Je hebt niet de tijd om uren of dagen te spenderen aan de inrichting van een nieuw softwarepakket. Het moet 'out of the box' direct goed ingericht zijn. Daarom leveren we met Accountancy Lite een goede standaard omgeving mee zodat je direct aan de slag kunt!

Uiteraard dien je nog wel even jouw klanten in te lezen en wat specifieke zaken (zoals Btw, Becon, etc.) goed te zetten, maar met de 2 daagse cursus Accountancy Lite ben je aan het eind volledig up-and-running.

Lees meer over de mogelijkheden van de software.Ontdek de mogelijkheden van AFAS


Jouw voordelen op een rij

 • Financieel (met vaste activa)
 • Fiscaal inclusief IB, Vpb en toeslagen
 • CRM (inclusief dossier)
 • Managementinformatie
 • Rapportages (ook voor je klant)
 • Digitale berichtstromen (btw, SBA en uitstel)
 • Wet- en regelgeving in de software
 • Iedere nacht een reservekopie
 • Gratis supportafdeling
 • Gratis updates
 • Dagelijks opzegbaar (na één jaar)
Overal en altijd online


De software gaat via de cloud. Hiermee heb je overal en altijd toegang tot jouw data of de data van je klant. Hierdoor ben je dus altijd actueel en kun je de papieren orders lekker op kantoor laten.


Jouw klant weer centraal


Door administratieve rompslomp weg te automatiseren, staat jouw klant weer centraal. Doordat je nog maar één pakket gebruikt heb je minder niet-declarabele uren en ben je sneller bij de data.Geschikt voor groei


Ben je aan het groeien? Wat gaaf! Overstappen op de volledige Accountancy Suite is eenvoudig als je dat wilt. Je krijgt extra mogelijkheden zoals; rapportages, uren verantwoorden, dashboards en portal mogelijkheden.


Altijd bij de tijd


Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen binnen de accountancybranche uiteraard op de voet. Of het nu gaat om financieel of fiscaal, je bent altijd bij met de nieuwste standaarden en hoeft je geen zorgen meer te maken over updates.
Voor een vast bedrag per maand

€170,-


 • Dagelijks opzegbaar (na één jaar)
 • Alle functionaliteiten voor één prijs
 • 2 gebruikers (uit te breiden tot 5)
 • Starten met de template
 • Meer dan 1500 accountants gingen je voor

Interesse in een demo bij jou op kantoor?
Accountancy Lite Tour

Tijdens de Accountancy Lite Tour leer je in één ochtend alles over de software, voordat je deze gaat aanschaffen. Daarnaast maak je ook kennis met de organisatie achter de software, niet onbelangrijk. Zo neem je een weloverwogen beslissen over de volgende stap voor jouw kantoor.Advies op maat? Bel: 033 - 43 43 883.