Auteur: Robbert de Ruijter

Succesbeheer Traineeship: doen of niet?

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat de tijd zo ontzettend snel gaat dat je amper kan bevatten wat je allemaal hebt gedaan. Een beetje een ‘dooddoener’ maar wel waar. Het eerste kwartaal is voorbij en de start van het jaar is goed geweest.

In januari hadden we de laatste ‘dag van de beheerder’ seminars met meer dan 200 bezoekers per dag, waar ik al eerder een aantal blogs over mocht schrijven. En we zelfs een gehele pagina aan hebben gewijd op onze klantportal als AFAS zijnde onder de term ‘Succesbeheer’.  

Een succesvolle campagne om onze AFAS Beheerders nog belangrijker te maken én hen leuker werk te kunnen geven. Een van de tips was, positioneer jezelf. Vaak is de beheerder van onze software een ondergeschoven rol met als gevolg dat er nauwelijks tijd & ruimte is voor innovatie. En daarmee het meer strategisch inzetten van onze software. Nooit als doel, maar wel als middel om succesvoller te kunnen ondernemen. Software zorgt als het goed is namelijk voor slanke processen en inzicht. Hierdoor kan je sneller bijsturen en je klanten beter bedienen, of dat nu verkoop gericht is of dat je er belangrijke kosten mee bespaard waardoor je betere zorg of onderwijs kan bieden.

Een AFAS beheerder is onmisbaar

Het Succesbeheer Traineeship

De rol van een goede AFAS beheerder is dus essentieel binnen elke organisatie. Zo belangrijk dat wij het een Succesbeheerder noemen. Daarom ben ik ook trots om bekend te kunnen maken dat wij vanaf heden een Traineeship Succesbeheer hebben bij AFAS. Alles met als doel om een beheerder van ‘nul’ op te leiden tot een échte AFAS beheerder die zo bij onszelf aan de slag zou kunnen. Een flinke commitment die wij afgeven om in twee maanden tijd je alles te leren over ons product, procesmanagement, verandermanagement en nog veel meer.

Het al oude spreekwoord ‘kennis maakt macht’ is zelden zo actueel geweest als vandaag. Zoek voor de grap maar eens op google naar ‘AFAS beheerder’ en verbaas je over vele hits… Kortom het is actueel en de ‘B.V. Nederland’ zoekt naar meer dan alleen uitvoerende beheerders. Doe er dus je voordeel mee, en schrijf je nu in als beginnend Succesbeheerder van onze software.

Waarom je mee moet doen?

  • Je leert alles van ons product, gespecificeerd op HRM/Payroll en ERP
  • Je specialiseert op basis van je eigen organisatie
  • Je boekt meteen resultaat door te werken met je eigen omgeving (data)
  • Je leert omgaan met weerstand & verandering
  • Actieve begeleiding door AFAS medewerkers & directie
  • Kleinschalig Traineeship (max. 5 deelnemers per groep)
  • Diverse toets momenten en terugkomdag
  • Je bent volwaardig AFAS medewerker inclusief werkplek, laptop en alle andere faciliteiten, ook als je jarig bent :-).


Wij bieden een uitdagend programma van twee dagen per week. Uiteraard ben je op andere dagen ook meer dan welkom, en kan je zelfstudie toepassen of je inschrijven voor één van de vele optionele sessies waarvoor jij jezelf kan inschrijven.

Wil jij alles weten over ons Traineeship Succesbeheer? Bekijk dan nu onze pagina met alle informatie en we kijken er naar uit je te ontmoeten!


Meer lezen?