Auteur: Rik Weesie

“Je mag mijn auto wassen!”

Na elk telefoongesprek met het First Class Support team vragen wij: “Kan ik u nog ergens anders mee helpen?” Roland Raijmakers van Bol Adviseurs heeft hierop altijd een bijzondere manier van antwoorden. Tijdens mijn stagedag hebben wij hier vanuit First Class een voor hem onverwachte draai aan gegeven!

Roland beantwoordt deze vraag namelijk altijd met: “Je mag mijn auto wassen.” Je kunt hier als First Class medewerkers natuurlijk op verschillende manieren op reageren. Vanuit AFAS verrassen wij graag onze klanten, maar wie pakt de emmer met sop en rijdt vanuit Leusden naar de vestiging van Bol Adviseurs in Boxmeer?

Bij First Class zitten helaas geen specialisten op het gebied van auto’s wassen. Maar wij vonden het des te leuker om Roland Raijmakers en zijn collega Paul Thijssen te verrassen met een autowasbon. Wij verwachten dat hij dit niet snel zal vergeten!

Natuurlijk was de overhandiging van de autowasbon niet de enige reden van mijn bezoek. Sinds 1993 werkt Bol Adviseurs al met AFAS en maken met name zeer intensief gebruik van Fiscaal. Paul en Roland vertelden mij tijdens het bezoek over de rol van onze software binnen de organisatie en hoe ons pakket binnen de werkwijze van Bol Adviseurs past. Ze werken met 150 medewerkers in verschillende branches verdeeld over vier vestigingen waarbij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

We zijn trots op een klant als Bol Adviseurs en de manier waarop de organisatie met het pakket werkt. Het kantoor is bezig met de implementatie van de Fiscale cockpit via InSite die ze volledig zelf hebben ingericht. Ook werken ze met andere zeer uitgebreide analyses en cockpits die binnen InSite gepubliceerd worden. 

Bol Accountants is een vooruitstrevend kantoor dat zaken zeer goed op orde heeft. Het was dan ook zeer waardevol om een bezoek aan deze First Class klant te brengen. Stralend stapte ik aan het eind van de dag in m'n auto. Bijna net zo stralend als de auto's van Roland en Paul...

Meer lezen?