Auteur: AFAS Software B.V. - Gert van Assen

Gooeeeddddeeeeemmoorrgggeeeennnnnn…

Nee, helaas het is niet Gaston die met € 1.000.000 bij de voordeur staat! Maar wel een van onze trouwe AFAS klanten die net incidentnummer 1.000.000 meldde bij AFAS Support.

Profit, maar voor mij was dit een prachtige reden om terug te kijken op de ontwikkelingen die de afdeling Support heeft doorgemaakt. 

Ik weet het nog goed. Vrijdag 12 oktober 2001, mijn collega Dirk Beeftink registreert het eerste digitale incident. Van een stapel A4’tjes over naar een papierloze Supportafdeling. Wat is er nu veranderd in de afgelopen 5 jaar?

AFAS Support is nu de AFAS Academy: onze eigen kweekvijver. De high potentials groeien door naar hun droombaan binnen AFAS, dit na gemiddeld twee jaar op Support. Alle (ex-)supporters die werkzaam zijn binnen AFAS, zijn vereeuwigd op de Wall of Fame.

In mijn huidige rol zal ik er alles aan blijven doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Samen met de +/- 50 enthousiaste supportmedewerkers die de klant iedere dag weer met enthousiasme van dienst zijn. De afdeling Support heeft veel input ontvangen van onze klanten, tijdens de afhandeling van deze 1.000.000 incidenten. Hieruit komen geweldige initiatieven die het mogelijk maken om de klant steeds beter, sneller en kwalitatiever te helpen.

Daarom een welgemeende BEDANKT voor alle vragen, wensen en fouten die de klant meldde bij support. Zonder deze input, waren wij niet de afdeling geweest die wij nu zijn!

1.000.000 groeten van een trotse Support Manager,

Gert van Assen


Meer lezen?