Auteur: Marloes Zwagerman

De AFAS Adviseur: helpt!

Nog fris in het geheugen, de zomervakantie! Ieder jaar opnieuw voor ons allemaal het moment om naar toe te leven. Een fijne periode van ontspanning na alle hectiek gedurende het jaar op werk, ons sociale leven en met familie.

We pakken onze biezen en vertoeven een tijd op de camping of nemen het vliegtuig naar een verre bestemming. Om het maximale uit de vakantie te halen worden uitjes gepland, extra spullen aangekocht en reisleiders ingezet. Zij weten immers veel van de plek waar je bent, kennen de lokale bezienswaardigheden, weten waar je het beste kunt eten én wijzen je uiteraard op de leuke winkeltjes en gezellige straatjes. Natuurlijk kunnen we ook zelf tegenwoordig veel voorbereiden en organiseren, want op internet is immers alles te vinden, maar hoe fijn is het als een specialist jou helpt om maximaal van je vakantie te genieten?!

Je denkt nu wellicht waar gaat dit heen? Doet AFAS tegenwoordig ook al in vakanties? Dat niet, maar wist je al dat AFAS jouw reisleider wil zijn op het gebied van onze software?

Je gebruikt onze software om je volledig te kunnen focussen op je primaire doel; het bieden van hoogwaardig onderwijs, het verlenen van geweldige zorg, het geven van een fantastisch reisadvies of het maken van welk prachtig product dan ook. Benutten jullie onze software maximaal?

AFAS ontwikkelt 100.000 uur software per jaar. Ontzettend veel en in de praktijk zien we vaak dat onze klanten lang niet alle mogelijkheden die de software biedt benutten. Is dat gek? Nee! Is dat zonde? Ja! Wij helpen graag en zijn daarom een jaar geleden gestart met de AFAS Adviseur. De adviseur heeft minimaal 6 jaar ervaring met de software, bezoekt gemiddeld 200 klanten per jaar en gaat met die kennis en ervaring op pad om jou en je organisatie te helpen het maximale rendement uit de software te halen die je al in huis hebt!

En…dat doen we gratis!

Inmiddels hebben we al honderden klanten mogen helpen beter en fijner gebruik te maken van onze software. Daarom een vraag aan jou! Liggen de plannen voor 2016 al klaar? Dan komen we graag bij je langs om te kijken hoe je met behulp van onze software het maximale resultaat kan halen!

Bekijk onze video hieronder en maak nu gratis een afspraak via klant.afas.nl/adviseur:


We zien er naar uit om jou te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Meer lezen?