Auteur: Jortijn Bijl

Accountancy, Onderwijs en Zorg: we hebben wat moois voor jullie!

Ken je dat gevoel? Dat je ergens ontzettend in gelooft, er al heel lang mee bezig bent en je er zo enthousiast van wordt dat je het 't liefste van de daken wilt schreeuwen? Dat gevoel heb ik nu al een maand!

En om heel eerlijk te zijn: ik kan niet wachten tot het januari is! Niet omdat ik een hekel heb aan kerst, niet omdat ik mijn verjaardag niet wil vieren of niet omdat ik bang ben voor vuurwerk, maar omdat ik iets ontzettend moois heb om 2018 lekker mee te kunnen beginnen!

Laat ons je helpen!

Wij als softwareleverancier, merken dat er binnen de accountancy branche, het onderwijs en de zorg en welzijn veel wordt gesproken over de toekomst van het vak. En dus ook over technologische en economische ontwikkelingen. Die stellen je voor keuzes: welke stappen moet je nemen? En wanneer? Zijn hardlopers doodlopers, of kun je maar het beste het voortouw nemen? Lastige vragen – ook omdat het antwoord natuurlijk van organisatie tot organisatie kan verschillen.

Wat wij ook merken is dat heel veel softwareleveranciers schrijven over de toekomst van het vak, maar altijd content aandragen die niet echt bijdraagt aan hoe je dan omgaat met de toekomst of hoe je jouw organisatie daarop voor kunt bereiden. Wij gaan dat in 2018 anders doen. Hoe?

Schijf van 5

Ik schreef in een blog op LinkedIn laatst al hoe je als professional in 2018 zakelijk zou kunnen gaan stoppen met 'roken' of starten met 'afvallen'. Gezondheid staat hierbij centraal en dat is wat we jou in de accountancy, onderwijs of zorgbranche gaan brengen.

Half januari lanceren we namelijk de Schijf van 5! Deze 3 online magazines (één voor accountancy, één voor onderwijs en één voor zorg) bevatten 5 thema's welke super actueel gaan worden in 2018 én 2019. De afgelopen maanden hebben we intensief marktonderzoek gedaan in deze branches naar deze thema's en experts aan het woord gelaten. De combinatie van representatief onderzoek, boeiende verhalen van experts en mooie fotografie en vormgeving hebben geleid tot deze online magazines.

#Hoedan?! #Zodus!

Het mooie aan de artikelen in deze online magazines is dat de inzichten, tips en trucs direct in jouw organisatie toepasbaar zijn. Je hoeft er niet per se software voor te kopen, je hoeft niet per se een hypermoderne technologie te implementeren, je moet 'gewoon' even pas op de plaats maken, je laten inspireren en het vervolgens gewoon doen. 3 branches, per branche 5 thema's en content die je niet alleen laat zien waarom en hoe dan, maar vooral zo dus.

Kan jij ook niet wachten?

Snap ik! Maar toch zal je dat nog even moeten. Ze zijn af, ze staan stiekem ook al online (nog wel achter een 'slotje') maar we gaan ons eerst lekker focussen op de laatste paar weken van dit jaar. Moet je daarin nog werken? Heel veel succes! En ben je lekker vrij? Geniet er dan van! Ik wens jullie hele fijne, gezonde en liefdevolle feestdagen toe.

Oh en hoe je aan die online magazines komt? Hou onze sociale kanalen even in de gaten, op inspireertbeterondernemen.nl verschijnen begin januari al de eerste verhalen!

Meer lezen?