Auteur: AFAS Software B.V. - Gert van Assen

75 nieuwe talenten in 3 jaar...?

Ja, je leest het goed! In de afgelopen drie jaar (inclusief 2015) namen wij ongeveer 75 nieuwe talenten aan.

Al deze talenten leggen een uitdagende en pittige werving & selectie procedure af, waarbij 20% van hen de eindstreep  haalt en start bij AFAS. Binnen twee maanden wordt de sollicitant klaargestoomd door collega's en de buddy voor het echte werk.

En is het dan zo dat wij de nadruk volledig leggen op de CV en de geschreven brief? Nee, wij zijn opzoek naar de ‘klik’. Tijdens het gesprek met mij en één van de procesleiders van de AFAS Academy, is het belangrijkste dat je jezelf bent en kan zijn. Hebben wij geen ’klik’ gevonden? Dan geven we jou nieuwe en nodige tips, die hopelijk bruikbaar zijn voor je volgende gesprek! Je hoort direct na het gesprek of je door bent. We houden van duidelijkheid en slagvaardigheid. Het gehele traject ronden wij binnen één maand af.

Hoe ziet dit traject eruit?

  1. Je solliciteert via werkenbijafas.nl.
  2. Het eerste gesprek heb je met onze personeelsmanager Geert Nieland. Direct aansluitend heb jij een gesprek met mij en één van de procesleiders van de AFAS Academy.
  3. Na het gesprek hoor je gelijk of wij je uitnodigen voor een stageochtend. Deze ochtend heb jij ook een introductiegesprek met onze directeur Herman Zondag. Bij een goed gevolg van de stageochtend krijg jij een specifieke opdracht mee.
  4. Is de uitvoering van de opdracht positief? Dan nodigen wij jou uit voor jouw eindauditie en presenteer jij jouw verhaal voor een jury. De jury bestaat uit de personen die jij tijdens de vorige afspraken al hebt gesproken.
  5. Je bent onze nieuwe collega!

En hierboven zie je Melanie auditie doen na 1 jaar AFAS Academy voor haar vervolgstap binnen de Academy. Van de acht auditanten is zij samen met Milo gekozen om vanaf 01-07-2015 het Customer Care team op te zetten. 

Met de juiste inzet, motivatie en enthousiasme ben jij dus de regisseur van je eigen succes binnen AFAS!

Wil jij je scharen bij de 75 talenten die wij in drie jaar een geweldige start geven in het bedrijfsleven? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Ik ontmoet je graag tijdens ons eerste gesprek!

Indruk krijgen van onze afdeling? Bekijk de film:


Meer lezen?