Relaties

Richting onze relaties willen we de MVO-boodschap uitdragen. De IT-sector kan bijdragen door het optimaliseren van de infrastructuur. Belangrijker nog is dat IT kan zorgen voor innovaties om de CO2-uitstoot te beperken: door organisaties anders te laten werken, personeel minder te laten reizen, minder kantoorruimte te benutten, minder papier te verbruiken en onnodig werk te laten verdampen.

Stimuleren

Door zelf het goede voorbeeld te geven proberen we onze relaties te stimuleren om dezelfde duurzame weg in te slaan. In onze uitingen doen we zo veel mogelijk digitaal en crediteuren worden gestimuleerd om digitaal aan ons te factureren. Rekeningen die digitaal binnenkomen worden binnen 5 dagen of eerder betaald. Papieren facturen binnen 30 dagen. 

Alles digitaal

Ook de distributie van diensten en producten vindt zoveel mogelijk digitaal plaats. Klanten krijgen geen DVD per post meer toegestuurd, productupdates zijn alleen online via de klantportal beschikbaar. Om het papierverbruik nog verder terug te dringen, is in 2013 van bijna alle printers afscheid genomen. Alleen bij de afdeling Controlling en de Facilitaire Dienst is het mogelijk om te printen.