Media

AFAS Software is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en uitdagende mogelijkheden om met klanten en prospects te communiceren. In de loop der jaren is er een heuse aardverschuiving in medialand ontstaan; waar voorheen bijvoorbeeld een advertentie in een vakblad een perfect communicatiemiddel voor de doelgroep bleek, zijn de kaarten nu (gelukkig) héél anders geschud. AFAS heeft haar marketingcommunicatiestrategie daarom perfect op de tijd aangescherpt en gelooft in de stelling ‘van op zoek gaan, naar gevonden worden’.

Sponsorschap

AFAS presenteert zich landelijk als hoofdsponsor van de AFAS Live, voetbalclub AZ en als naamgevend sponsor van het AFAS Circustheater.

Bibliotheek

Bij AFAS maken we software. En onze visie op software, bedrijfsvoering en automatisering dragen wij graag uit. Dat is onze passie! In de loop der jaren hebben diverse medewerkers de handschoen opgepakt en uit hun eigen vakgebied een bijzonder boek geschreven. Ook externen zijn geïnteresseerd in AFAS en hebben juist over de medewerkers en onze bedrijfscultuur een boek schreven… kortom, wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij de diverse ‘AFAS-titels’ die hieronder beknopt beschreven staan. En als je nieuwsgierigheid gewekt is, kan je ze via de link simpel bestellen. We wensen je veel inspiratie toe.

De Sekte uit Leusden


Daan Quakernaat is spreker van beroep. Honderden bedrijven heeft hij de afgelopen jaren geïnspireerd. Toen werd het anders. AFAS Software raakte bij hem een gevoelige snaar. De spreker werd schrijver. 'De Sekte uit Leusden' is het resultaat van een twee jaar durende zoektocht naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

Neem een kijkje in de keuken van AFAS Software: bestel hier De Sekte uit Leusden.Het OPB-boek


Piet Mars en Ton van der Veldt –de oprichters van AFAS- hebben de visie van AFAS vastgelegd in een boek: 'De kunst van succesvol ondernemen op basis van Ondernemingsprocesbeheer'. Aan de hand van veel voorbeelden word je gestimuleerd in jouw eigen bedrijfssituatie succes af te dwingen. 

Wil je meer weten over onze visie? Download hier het OPB-boek.

Van spaghetti naar asperges


'Van Spaghetti naar Asperges' presenteert de succesrecepten uit de keuken van AFAS Software. Herman Zondag (Directeur Customer Operations AFAS) legt het geheim van een lekkere organisatie uit aan de hand van het SIMPEL-model, met de kernwaarden Snelheid, Integratie, Meerwaarde, Passie, Eenvoud en Lef. In een spannend managementkookavontuur met sterrenchef Karl van Baggem krijgen deze recepten een extra dimensie.

Ga op een kook- en managementavontuur: Bestel hier ‘Van Spaghetti naar Asperges’Help! Ik ben verkoper


Toen Leo Koppelaar van de HTS kwam waren er twee dingen die hij absoluut zeker wist: Hij wilde geen verkoper worden en ook niet in de software werken. Dat is niet helemaal gelukt, aangezien Leo ruim 10 jaar als Commercieel Directeur bij AFAS heeft gewerkt.

Over de oorzaak van die wonderlijke ommekeer vertelt hij in dit boek dat een must is voor allen die direct of indirect met verkopen te maken hebben. 'Help! Ik ben verkoper' wil afrekenen met de vele vuistdikke en nodeloos opgeklopte verkoop- en marketingboeken die de markt overspoelen.

Nieuwsgierig geworden? Bestel hier ‘Help! Ik ben verkoper’


Alles is marketing


Na bijna 20 jaar bij AFAS Software te hebben gewerkt, waarvan een groot deel als directeur marketing, is marketing nog steeds de grote passie van auteur Truus Koppelaar-Noort.

Alles is marketing is een inspiratiebron voor ondernemers en marketeers. Theorieën en opvattingen die in veel gevallen misschien wel bekend zijn, worden opgefrist en zichtbaar gemaakt aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteur. Bovendien wordt elk hoofdstuk afgesloten met praktische tips.

Bestel hier jouw exemplaar van ‘Alles is Marketing’