AFAS Da Vinci Theater

Een echt, compleet en volledig professioneel uitgerust theater met 230 zitplaatsen. Zomaar in ons eigen bedrijfspand in Leusden. We zetten het theater graag en veelvuldig in. Voor onze klanten organiseren wij jaarlijks de inspraaksessies, kennissessies en seminars over ons product, de AFAS Awards en de AFAS Open-dagen. 

Voor een actueel overzicht van alle evenementen van AFAS, verwijzen we je graag naar onze speciale eventpagina op afas.events.

Sneak preview van ons theater? Klik op de fotogalerij hieronder:


Maar ook klanten mogen gebruikmaken van ons theater. Als ze starten met onze software, nodigen wij het hele bedrijf uit om een kick-off sessie te houden. Zo weet iedereen meteen wie de softwareleverancier is én met welke bedrijfssoftware de organisatie straks gaat werken.

Kickoff sessie van AFAS accountant RSM


Da Vinci Theater inzetten voor jouw evenement?

Wil je jouw evenement graag onderbrengen in het theater van AFAS? Dat kan! Vul hieronder de theateraanvraag in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Omdat het kantoorpand van AFAS geen officiële congreslocatie is, gelden er andere regels dan bij normaal locatieverhuur. Hieronder vind je onze richtlijnen voor jouw evenement. 

Het is belangrijk dat je minimaal 150 bezoekers voor jouw evenement kan garanderen. Dit omdat het theater te groot is voor kleinere groepen. 

Om een win-win situatie te creëren is het prettig als de bezoekers van jouw evenement ook een interessante doelgroep zijn voor AFAS. Dit kan in overleg afgestemd worden.  

AFAS verzorgt altijd een (korte) presentatie om zich voor te stellen aan jouw gasten en waar mogelijk draagt AFAS graag bij aan het inhoudelijke programma.

Voor de registratie van de gasten maak je gebruik van de beschikbare digitale receptionistes in de centrale ontvangsthal van AFAS. 

AFAS denkt graag met jou mee over de invulling van het evenement om kwaliteit van de evenementen in het Da Vinci Theater te kunnen waarborgen.


Denk je dat jouw evenement aan deze voorwaarden voldoet, klik op de knop om een aanvraag in te sturen:


Let op: jouw aanvraag wordt in behandeling genomen. Aan het insturen van een aanvraag kun je géén rechten ontlenen.