AFAS Quality Center: beoordeel de software zelf

Bij AFAS zijn we continu bezig om onze producten te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. En wie kunnen daar beter input voor geven dan onze klanten zelf! Eén van onze methoden om deze klantinput te verkrijgen is het dagelijks ontvangen van onze klanten in het AFAS Quality Center.


Beoordeel (nieuwe) functionaliteit

In het AFAS Quality Center beoordeel je (nieuwe) functionaliteiten vanuit een kopie van je eigen omgeving en bespreken we ervaringen en wensen. Je kunt rechtstreeks van gedachten wisselen met mensen van Productontwikkeling.

Help mee met toekomstige ontwikkelingen

Tijdens een afspraak in het AFAS Quality Center krijg je niet alleen inzicht in huidige ontwikkelingen, maar ook van de toekomstige. Ook over deze toekomstige ontwikkelingen horen wij graag jouw mening!

Onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid

In het AFAS Quality Center onderzoeken we de gebruiksvriendelijkheid van onze software. Dit doen wij door klanten te observeren tijdens het uitvoeren van opdrachten met behulp van een spiegelwand en camera's. Zo zien wij precies waar verbetering mogelijk is voor een betere gebruikerservaring. Een dergelijke test wordt altijd in overleg uitgevoerd.

Een kijkje achter de schermen

Een dag AFAS Quality Center geeft je niet alleen nieuwe kennis en de mogelijkheid tot het geven van input. Natuurlijk trakteren we je op een lekkere lunch en geven we je graag een kijkje achter de schermen bij AFAS! Zo krijg je inspiratie voor verdergaande automatisering met AFAS Profit voor jouw organisatie.

BI Lab

In de Profit 2016, Build 2 hebben we Profit BI uitgeleverd. Met Business Intelligence kun je je data omzetten in informatie. Hierdoor creëer je veel (nieuwe) inzichten. We hebben meer dan 200 standaard werkbladen uitgeleverd. Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd tegen welke zaken jij aanloopt. Wat vind je goed en wat kan beter of anders?

Het AFAS Quality Center in het kort

  • Direct invloed op (nieuwe) functionaliteiten en producten van AFAS,
  • Kennis opdoen van nieuwe ontwikkeling en de toekomst van AFAS Profit,
  • Ervaar de AFAS-beleving; maak kennis met AFAS als organisatie.
  • Doe inspiratie op voor verdergaande automatisering met AFAS Profit voor uw organisatie
  • Een afspraak in het AFAS Quality Center is geheel kosteloos en inclusief een heerlijke lunch.

Nieuwsgierig geworden?