Evenementen

Bijna 200 evenementen per jaar.
AFAS organiseert veelvuldig zelf evenementen waarbij klanten of prospects worden uitgenodigd. Met ons eigen Da Vinci theater hebben we plek voor 250 gasten. Per jaar organiseren wij bijna 200 evenementen met meer dan 20.000 bezoekers.

AFAS is daarnaast regelmatig aanwezig op vakbeurzen en seminars door het hele land, om daar de doelgroep kennis te laten maken met onze software. Ook organiseren we regelmatig zelf thema- en inspiratiesessies. De meest bekende evenementen voor klanten zijn de AFAS Open en de Beter Ondernemen Awards

Kijk voor een overzicht van alle evenementen op afas.events.

AFAS Da Vinci Theater


Een echt, compleet en volledig professioneel uitgerust theater met 230 zitplaatsen. Zomaar in ons eigen bedrijfspand in Leusden. We zetten het theater graag en veelvuldig in. Voor onze klanten organiseren wij jaarlijks de inspraaksessies, kennissessies en seminars over ons product, de AFAS Awards en de AFAS Open-dagen.

Maar ook klanten mogen gebruikmaken van ons theater. Als ze starten met onze software, nodigen wij soms het hele bedrijf uit om een kick-off sessie te houden. Zo weet iedereen meteen wie de softwareleverancier is én met welke bedrijfssoftware de organisatie straks gaat werken.

Krijg een indruk van ons theater:

Het Da Vinci Theater inzetten voor jouw evenement?

Wil je jouw evenement graag onderbrengen in het theater van AFAS? Dat kan! Meer informatie hierover vind je op afas.events.


Een medewerker van AFAS op jouw evenement?

Ontdek welke collega's van AFAS je hiervoor kunt benaderen