Evenementen

AFAS is regelmatig aanwezig op vakbeurzen en seminars door het hele land, om daar de doelgroep kennis te laten maken met de software AFAS Profit. Ook organiseren we regelmatig zelf thema- en inspiratiesessies.

AFAS organiseert zelf veel evenementen waarbij klanten en prospects worden uitgenodigd. Neem bijvoorbeeld de AFAS Tennis Classics, de AFAS Open, de AFAS Awards en de jaarlijkse inspraaksessies. Belangrijke evenementen waarbij AFAS de klant écht centraal stelt. Kijk voor een overzicht van alle evenementen op afas.events

Themasessies

Daarbij organiseren wij regelmatig thema- en inspiratiesessies. Dit zijn kleinschalige sessies voor klanten die meer uit de software willen halen. Denk hierbij aan: beter gebruik van Profit CRM, digitaal planbord, videosollicitatie, integratie met VOIP telefonie, digitale werkbonnen, magazijn automatisering, digitalisering van dossier, exploitatiemanagement, factuurscanning en aanvullende dienstverlening op AFAS Profit. Interesse? Schrijf je hier gratis in.

Bederf het feestje niet

Bij AFAS houden we graag rekening met het milieu. We organiseren evenementen waarbij met zorg voor je wordt ingekocht. Onnodig afval willen we daarbij zoveel mogelijk beperken. Als je je inschrijft voor een cursus of evenement, maar niet aanwezig bent of niet afmeldt, bederf je meer dan alleen het feestje. Bekijk de video:


Meer weten over de visie van AFAS op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Lees meer