AFAS Live

Heineken Music Hall wordt per 1 januari 2017 AFAS Live

AFAS Software wordt de nieuwe naamgevende partner van de evenementenlocatie die 15 jaar geleden opende als de Heineken Music Hall.  De beroemde venue zal vanaf 1 januari 2017 door het leven gaan als AFAS Live. Door de samenwerking met AFAS zal de locatie verder professionaliseren op het gebied van hospitality en gastbeleving om zo haar toppositie in de markt te blijven behouden.

AFAS Live sluit naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater, want net als sport en theater is muziek pure emotie. Muziek verbindt en mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Met AFAS Live zien we als bedrijf ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen.

Nieuwe uitstraling

AFAS Live biedt een brede mix van concerten en evenementen, van popconcert tot stand-up comedy en van family entertainment tot dance. Daarnaast is AFAS Live per 1 januari 2017 hét podium voor zakelijke evenementen. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de rebranding van de locatie. Zo krijgt de voorgevel van het pand een compleet nieuwe uitstraling en zal er een geheel nieuwe huisstijl worden doorgevoerd. Bekijk de nieuwe site afaslive.nl! 

600.000 bezoekers

In 2001 opende de Heineken Music Hall haar deuren. Dankzij de unieke capaciteit van 6.000 bezoekers, de Box-in-a-Box-constructie die voor een onovertroffen akoestiek zorgt én de optimale toegankelijkheid voor bezoekers en artiesten, is de Heineken Music Hall uitgegroeid tot één van de bekendste concertzalen van Nederland. De venue is geroemd om haar uitzonderlijk goede akoestiek en dient als springplank voor (inter)nationaal succesvolle artiesten.  Jaarlijks trekken de concerten en zakelijke evenementen ruim 600.000 bezoekers. 

Wie treden er in 2017 op?

Benieuwd wie er in 2017 naar AFAS Live komen? Check onze Spotify playlist!