AFAS Circustheater

Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS heeft zich verbonden als naamgevend sponsor aan het theater dat bekend is van de grote musicals van Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties.

Het meer dan 110 jaar oude Circustheater is vanaf begin jaren negentig het paradepaardje van Stage Entertainment, het live-entertainment bedrijf van Joop van den Ende en Albert Verlinde Op dit moment draait de koning van de musicals Disney's The Lion Ling in het AFAS Circustheater.

Lion King

Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.


Circustheater

Het 110 jaar oude Circustheater is onderdeel van Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment en biedt onderdak aan grote internationale musicalproducties. De afgelopen jaren waren onder andere Aida, The Lion King en Tarzan, Wicked, Sister Act, Billy en Beauty and the Beast in het Scheveningse theater te zien. 

Over Stage Entertainment

Stage Entertainment is de toonaangevende internationale theateronderneming die in 1998 werd opgericht door Joop van den Ende. De onderneming bestaat uit meer dan 35 werkmaatschappijen, in acht landen. Zij bieden het publiek in Europa en New York een breed scala aan live entertainment. Ruim 10 miljoen mensen zien jaarlijks een Stage Entertainment productie.