Eén softwarepakket voor uw hele organisatie!Alles-in-één pakket


Al uw administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRM en Projecten.


24/7 online beschikbaar


U werkt met een volwaardige online versie van de ERP-software in plaats van een uitgeklede webapplicatie. Met AFAS Online doet u geen concessies aan functionaliteiten.Eén vast bedrag


 U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. U kunt direct over de software beschikken, zonder hoge  aanschafkosten.

Meer weten over de software voor uw organisatie?

Download de brochureVolledig inzicht in uw bedrijfsvoering!Tijd en geld besparenMet de ERP-software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. U houdt grip op de processen en heeft altijd inzicht in uw bedrijfsvoering.


De visie achter de ERP-software van AFAS is dat al uw  processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket. Of het nu gaat om uw financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één database. 

Lees verder in de brochure.

De algemene onderdelen
Signalen

In het pakket zitten standaard meer dan honderd signalen, maar u kunt ook zelf signalen maken en beheren. Deze functionaliteit is niet alleen erg handig, het vergroot ook de onderlinge betrokkenheid van uw medewerkers.  
Social media integratie

Door de integratie met verschillende social media ziet u direct welke relaties actief zijn op platformen als LinkedIn, Twitter of YouTube en of ze aanwezig zijn in andere communities.Alles in één agenda

U legt uw afspraken vast en reserveert een locatie. Vervolgens nodigt u medewerkers of klanten uit en ziet gelijk de beschikbaarheid. Een complete agenda geïntegreerd met uw Outlook agenda. Inzicht met het digitale dossier

Doordat alle gegevens worden opgeslagen in het digitale dossier, weet u precies wie op welk moment contact heeft gehad met uw klanten en relaties.

Bekijk alle onderdelen in de brochure


Download de brochure

Profit agenda


Integratie dossier en agenda

Alle afspraken in één agenda


Met de software van AFAS beschikt u over een complete agenda die volledig met de Outlook agenda is geïntegreerd.
Om het overzichtelijk te houden is er voor elk afspraaktype een kleurindicatie beschikbaar. Zo kunt u agenda's snel en effectief inzien en gemakkelijk afspraken plannen. 

Lees meer over de Profit Agenda in de brochure.


Alles inzichtelijk in het digitale dossier


Een afspraak met een klant of relatie die u vastlegt met de agenda functionaliteit, wordt automatisch toegevoegd aan het dossier van deze klant. Zo weet u zeker dat uw contactmomenten altijd goed worden vastgelegd. Uw afspraken en het dossier is ook zichtbaar op uw mobiele device.


Lees over het digitale dossier en de agenda in de brochure.


Van zeven naar één!


"We zijn van zeven pakketten naar één efficiënt softwarepakket gegaan en dus één database. Dat zorgt voor goede analyses en cockpits en dus het juiste inzicht."


- Hans Vlugt, algemeen directeur

Repay Payroll


Vast bedrag per maand

24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar 


Geen investeringen, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. 
Ook investeringen in hardware zijn met AFAS Online niet meer nodig, u gebruikt 
de software via internet zowel op de zaak als thuis. Omdat alle gegevens vastliggen
in één database, maakt u eenvoudig analyses en overzichten
waar u vroeger veel tijd aan kwijt was.

Speciaal voor kleine of startende ondernemingen: AFAS Small Business.

Uw voordelen

  • Eenmalige invoer van gegevens
  • Minder fouten en leuker werk
  • Meer kwaliteit en minder kosten
  • Online software 24/7 beschikbaarBekijk de video


ERP-software, wat levert het u op?

Meer weten over onze ERP-software?

Maak vrijblijvend een afspraak!


Maak een afspraakAdvies op maat nodig? Bel vandaag nog: 033-4341800