Opleidingen

Om klanten te leren optimaal met AFAS Profit te werken, verzorgt AFAS opleidingen zoals cursussen, bootcamps en seminars. In het speciale 'Kenniscentrum' van AFAS worden iedere dag verschillende cursussen aangeboden die aansluiten bij de functie van de gebruiker. Op basis van taken en bevoegdheden bieden wij iedere gebruiker een opleidingsprogramma met behulp van rollen. Per rol wordt geadviseerd welke opleiding het best aansluiten om zijn of haar rol met de AFAS software goed te kunnen vervullen.

Wilt je weten je van een cursusdag kan verwachten? Bekijk de videoIn-company trainingen

Alle cursussen kunnen ook ‘in-company’ worden gevolgd. Dit houdt in dat de docent naar jouw organisatie komt om een cursus te geven. Mochten de faciliteiten daarvoor intern niet aanwezig zijn, kun je met jouw collega’s ook naar Leusden komen voor een company training. Heel handig, vooral als je binnen de organisatie niet de enige bent die een bepaalde training wil volgen.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven voor opleidingen kan op de AFAS klantportal wanneer je klant bent. Ben je nog geen klant bent van AFAS en wil je toch cursus volgen, neemt dan contact op met de afdeling customer service: telefoonnummer 033-4343881.
Bent je klant? Log dan in op de klantportal en klik op 'Opleidingen' om in te schrijven.