Onderhoudscontract

Voor het gebruik van de software betaal je een vast bedrag per maand. Wat krijg je hiervoor?

Versie

Eens per 2 à 3 jaar wordt een volledig nieuwe versie van AFAS Profit uitgeleverd. Een versie bevat uitbreidingen of wijzigingen in de functionaliteit van bestaande producten of een geheel nieuw product. Een versie komt automatisch beschikbaar op AFAS Online, je werkt dus altijd met de laatste versie.

Build

Tweemaal per jaar wordt een nieuwe build van AFAS Profit uitgeleverd. Een build bevat noodzakelijke wijzigingen in bestaande functionaliteit en noodzakelijke nieuwe functionaliteit. Ook wordt een nieuwe build uitgeleverd om nieuwe wetgeving door te voeren. Nadat wij een build hebben vrijgegeven komt deze automatisch beschikbaar via AFAS Online.

Update

Regelmatig worden er Profit Updates uitgeleverd op een build van AFAS Profit. In een Profit Update lossen wij gevonden problemen op en kunnen we in zeer urgente gevallen kleine aanpassingen doorvoeren in de functionaliteit. Een Profit Update is cumulatief en bevat alle wijzigingen ten opzichte van de eerste uitlevering van een build.

Licentie

AFAS Profit werkt met een jaarlijkse licentie. In de licentie zijn alle door jouw aangeschafte productonderdelen van AFAS Profit versleuteld. Jouw eigen licentiecode kun je downloaden via de klantportal.

Support Center

Naast de bovengenoemde technische applicatie-ondersteuning kun je tijdens kantooruren gebruikmaken van ons Support Center. Via jouw Klantportal heb je 24/7 toegang tot alle meest gestelde vragen en antwoorden. Ook kun je hier online een incident melden.